Installatiebedrijf
Installatiebedrijf HVK in
Stadskanaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Electronicaweg 25
9503 GA Stadskanaal

tel: 0599 650226

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf HVK.   
HVK Stadskanaal kunt u vinden aan de Electronicaweg 25 in Stadskanaal. 
Het bedrijf is in 2001 door eigenaar A.J. Vos begonnen als handelsonderneming in sanitair en materialen ten bate van de installatietechniek. Inmiddels is HVK uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. 
 
HVK streeft voortdurend naar het leveren van kwaliteit en naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen. Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei kleine installatiewerkzaamheden tot het aanleggen van complete installaties. Wij zijn actief bij zowel particulieren als bedrijven en werken met de beste producten en staan dan ook voor 100 procent achter het werk dat is afgeleverd. Wij werken nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandel en fabrikanten, hierdoor kunnen wij u vele soorten installaties leveren welke door ons vakkundig worden geïnstalleerd. 
 
Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden kijk dan bij Producten en diensten en klik dan op een onderdeel waar uw interesse naar uitgaat.  
Bezoek onze showroom en komt u vrijblijvend langs voor een gesprek. Folders en informatiemateriaal hebben wij in voldoende mate. 
Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, vul dan ons contact formulier in. 
Wij zullen dan ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Producten & diensten 

» verwarming 
» sanitair 
» airconditioning 
» electra 
» solar techniek 
» gas techniek 
» water 
» ventilatie