Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Vink & Zn BV in
RoelofarendsveenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Vink & Zn BV
Veenderveld 13
2371TS Roelofarendsveen

tel: 071-3320110

Extra informatie

Installatiebedrijf Vink & Zn BV   
Installatiebedrijf Vink & Zn BV is een totaalinstallateur gespecialiseerd in klimaatinstallaties, sanitaire installaties, elektrotechniek en service & onderhoud.  
 
U vindt bij ons alles op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling, gas- en sanitaire installaties, warmwatervoorzieningen en elektrawerkzaamheden, waaronder verlichting en beveiligingssystemen. Speciaal voor onze particuliere opdrachtgevers hebben wij een aparte afdeling die u deskundig adviseert en begeleidt gedurende het gehele traject. Service is ons sleutelwoord en dat geldt voor het gehele traject; van advies, tot ontwerp, tot de oplevering en de ingebruikneming daarna.  
Vink Installatie Groep b.v. is gevestigd in Roelofarendsveen en Woerden en bestaat uit drie zelfstandige bedrijfsonderdelen: 
 
•Installatiebedrijf P. Th. Vink & Zonen b.v. 
•Vink Service & Onderhoud b.v.  
•Vink - Van der Meer Electro b.v. 
 
Visie  
 
Vink Installatie Groep heeft als doelstelling een comfortabele omgeving te creëren en dit geheel af te stemmen op de wensen van opdrachtgevers. Kwaliteit, service en een persoonlijke benadering zijn daarbij de punten op onze i!  
 
Dankzij jarenlange ervaring en een brede kennis bieden wij u een op maat gesneden advies, een uiterst vakkundige installatie en een servicegericht onderhoud. Wanneer u kiest voor Vink Installatie Groep, dan kiest u optimaal en onbezorgd genieten met alle comfort. 
 
Garanties - Certificaten  
 
Vink Installatie Groep is een professionele organisatie die hoge kwaliteitsnormen hanteert. Het behalen en behouden van branchegerelateerde garanties en certificaten die onze hoogstaande kwaliteit onderstrepen is voor ons van groot belang.  
 
Onderstaand vindt u een overzicht van de certificaten die wij in ons bezit hebben.  
 
Uneto-431UNETO-VNI 
 
Vink Installatie Groep is lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie die de installatiebranche en de technische detailhandel vertegenwoordigt. Dankzij dit lidmaatschap profiteert Vink Installatie Groep van vele voordelen op het gebied van kennisdeling, netwerkuitbreiding en zeggenschap in de installatiebranche. 
 
VCA ** 
 
De afkorting VCA staat voor Veiligheid Certificaat Aannemers. Dit certificaat is een garantie dat Vink Installatie Groep werkt volgens de wettelijk bepaalde veiligheidseisen. Het certificaat is van toepassing op de werkwijze van onze werknemers en op ons materieel. Het VCA certificaat wordt jaarlijks verlengd na nauwkeurige controle door een bevoegde instantie.  
 
KOMO certificaat 
 
Vink Installatie Groep is in het bezit van het KOMO Instal certificaat. Dit certificaat is een kwaliteitsverklaring dat Vink Installatie Groep installatiewerkzaamheden veilig en vakbekwaam uitvoert volgens wettelijk bepaalde regelgeving.  
 
STEK 
 
Sinds 1992 is Vink Installatie Groep in het bezit van het STEK certificaat. Dit certificaat maakt ons officieel bevoegd om alle werkzaamheden aan koelinstallaties uit te voeren. In het kader van milieubescherming mag de installatie, reparatie en onderhoud van koelinstallaties uitsluitend plaatsvinden door STEK-erkende bedrijven.  
 
Erkend leerbedrijf 
 
Vink Installatie Groep is een landelijk erkend leerbedrijf met gediplomeerde praktijkopleiders. Het opleiden van onze medewerkers staat centraal in onze organisatie. Veel aandacht wordt besteed aan het verkrijgen van beroepsgerichte technische vaardigheden. 
 
CCV-BORG certificaat 
 
Het Certificaat Regeling Borg Beveiligingsbedrijf 2005 geeft aan dat Vink Installatie Groep bevoegd is om beveiliginginstallaties te installeren voor het toepassingsgebied deelgebied 1, 2 en 3. Het certificaat wordt uitgereikt door KEMA, de controlerende instantie die certificeringen uitvoert volgens de CCV-regelingen Beveilingsbedrijf (BORG). 
 
Brandmeldinstallaties 
 
KEMAVink Installatie Groep is in het bezit van het certificaat Regeling Brandmeldinstallaties 2002 en is daarmee bevoegd om brandmeldinstallaties te installeren. Het certificaat wordt uitgereikt door KEMA, de controlerende instantie die certificeringen uitvoert volgens de regeling Brandmeldinstallaties 2002 (BMI).

Specialiteit
 • Airconditioning  
 • CV ketel  
 • Sanitair  
 • Ventilatie  
 • Vloerverwarming  
 • Verlichting  
 • Gasinstallaties  
 • Koeling  
 • warmwatervoorzieningen  
 • Elektrawerkzaamheden  
 • Beveiligingssystemen