Installatiebedrijf
Installatiebedrijf R M H Schouten in
RoelofarendsveenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf R M H Schouten
Langeweg 20
2371EG Roelofarendsveen

tel: 071-3315941

Extra informatie

Installatiebedrijf R M H Schouten   
Nefit SmartlineDeze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van datgene wat wij, als deskundig technisch installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen. Installatiebedrijf H.W. Schouten is inmiddels alweer ruim 80 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. 
 
Als installatiebedrijf zijn wij actief zowel in de nieuwbouw- als in de renovatiesector. Naast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden. 
 
werkzaamheden 
 
Nefit CV-ketels in cascade opstellingOnze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit CV- en gasinstallaties t.b.v. nieuwbouw en verbouw van woonhuizen, bedrijfsgebouwen en tuinbouwkassen. De laatste jaren zijn deze activiteiten steeds verder uitgebreid met o.a. ventilatiesystemen, airconditioning en warmtepompen. 
 
Als erkend Nefit dealer werken wij met alle Nefit producten waaronder Nefit gaswandketels, zonneboilers en warmtepompen. 
 
Onze werkzaamheden bestaan uit: 
 
• CV-installaties 
• Gasinstallaties 
• Mechanische ventilatiesystemen 
• Airconditioning en luchtbehandeling 
• Kasverwarming 
• Onderhoud en service 
 
CV-Installaties 
 
Naast het leveren en monteren van de gehele CV-installaties zijn we ook gespecialiseerd in het vervangen van CV-ketels. Ook monteren en leveren wij radiatoren, paneelradiatoren, designradiatoren in diverse merken, afmetingen en kleuren. Kijk ook eens in onze digitale showroom om wat ideeën op te doen. 
 
Radson radiator ArubaRadson radiator California 
 
Gasinstallaties 
 
Wij installeren complete gasinstallaties, vanaf de gasmeter tot het toestel. De gehele installatie wordt vakkundig aangelegd en afgeperst waarna wij de goedkeuring geven aan een installatie. 
 
Mechanische ventilatiesystemen 
 
Hieronder verstaan wij de afzuiging voor de badkamer, toilet, keuken etc. Tegenwoordig wordt er i.v.m. de energieprestatie steeds meer van de installatie verwacht. Denk hierbij aan de gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning. 
 
Samsung AirconditioningAirconditioning & luchtbehandling 
 
Tegenwoordig wil iedereen er in de zomer, op warme dagen, toch koeltjes bij zitten. Of het nu op het werk is of thuis in de slaapkamer ook hier hebben wij de juiste oplossing voor 
 
Onderhoud en service 
 
Afnemers van installatiebedrijf H.W. Schouten v.o.f. kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw verwarmingsinstallatie. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten.

Specialiteit
  • Airconditioning  
  • Luchtbehandeling  
  • Radiator  
  • Warmtepomp  
  • CV- en gasinstallaties  
  • Kasverwarming  
  • Ventilatiesystemen