Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Winkels Disselhorst in
Raalte
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Winkels Disselhorst
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Winkels Disselhorst
Kaagstraat 5
8102GZ Raalte

tel: 0572-354555

Extra informatie

Installatiebedrijf Winkels Disselhorst weet dat het werkt   
Welkom bij Installatiebedrijf Winkels Disselhorst. Onze excellente expertise vormt de snelste route naar de realisatie van al uw technische doelen. Hoe uiteenlopend of uitdagend deze doelen ook zijn. Daarom ons motto: Winkels weet dat het werkt.  
 
Onze technische know how zetten we om van plan tot praktijk. Bedoeld om mensen prettiger, veiliger en comfortabeler te laten leven, werken en recreëren. Thuis, in gebouwen en in de zorg. Kortom, overal waar ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde een cruciale rol spelen weet Winkels Techniek dat het werkt. Nu en in de toekomst. 
 
De filosofie van Installatiebedrijf Winkels Disselhorst 
 
ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Drie terreinen waarop Winkels Techniek excelleert. Techniek als middel en niet als doel. Daarom houdt Winkels Techniek liever geen grote verhandelingen over wat we kunnen maar denken we liever na over wat onze opdrachtgevers willen. Een subtiel verschil, ons verschil. 
 
Installatiebedrijf Winkels Disselhorst praat met u liever over prestaties dan over specificaties. En liever over wat u zoekt in plaats van wat wij u allemaal kunnen bieden. Dat is de filosofie van Winkels Techniek. En we weten dat deze werkt. Ook voor u… 
Elke samenwerking is bespreekbaar  
Installatiebedrijf Winkels Disselhorst staat open voor uiteenlopende innovatieve contractvormen. Denk aan Design & Build of Design & Construct contracten. Bij dit soort samenwerkingen denken wij in het voortraject constructief mee over de functionaliteit van het gebouw. Een andere benadering dan het puur bestekmatig benaderen van een opdracht! 
Daagt u ons als Co-maker gerust uit  
Daarnaast hebben we zelf succesvolle ervaringen opgedaan met D&B opdrachten, zoals voor de Vrije Universiteit Amsterdam en ELC Velp. Hierin komt ook de verschuivende rol van installateur tot uitdrukking, een voortrekkersrol waarin wij ons prima thuis voelen. Meer als Co-maker en met meer verantwoordelijkheid (risico dragend) dan puur de aannemende partij, ook na oplevering van het project. Daagt u ons hierin gerust uit. 
 
Kwaliteit tot in de drie kernen 
 
Installatiebedrijf Winkels Disselhorst voelt zich thuis op drie kernterreinen: ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Drie pijlers waarop ons uitdagende vak Installatietechniek stevig is gebaseerd. Los van elkaar inzetbaar of juist synergetisch met elkaar verweven. 
 
Uw opdracht vormt voor ons een startschot om uit deze drie disciplines de expertise te selecteren die uw uitdaging invult zoals u dat wenst. Ad hoc, op projectbasis of structureel. Soms benutten we daarvoor alle kernterreinen en soms slechts een enkele of een combinatie daarvan. Uiteraard altijd eerst in nauw overleg met u. De kennis is er. De keuze is er. Kortom, kwaliteit tot in de drie kernen.