Installatiebedrijf
Koopman Elektrotechnisch Installatiebedrijf in
RaalteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Koopman Elektrotechnisch Installatiebedrijf
Heesweg 42/A
8102NB Raalte

tel: 0572-353080

Extra informatie

Koopman Elektrotechnisch Installatiebedrijf verzorgt elektrotechnische installaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Naast de reguliere elektrotechnische activiteiten is Koopman actief in de mengvoeder installaties met het aanleggen en uitbreiden van de besturingsinstallaties hiervoor. Verder heeft Koopman zich gespecialiseerd in het installeren van afzuiginstallaties voor de houtverwerkende industrie. De door Koopman geproduceerde besturingskasten voor deze industrietak worden in heel Nederland en een deel van Belgie geinstalleerd. Het houtafval dat via de afzuiginstallaties vrij komt, dient als brandstof voor verbrandingsinstallaties die zorgen voor de verwarming van de bedrijfspanden. Voor de afvalverwerking/scheiding en doseerinstallaties zijn we actief internationaal met een leverancier van deze installaties en sluiten wij de elektro installatie aan.   
Ook het produceren en installeren en van de besturingskasten voor deze verbrandingsinstallaties is een van de specialisaties van Koopman Installatie Raalte BV. Het elektrotechnische bedrijf is ook regelmatig buiten de landsgrenzen actief. Zo heeft het een installatie voor warmtekrachtkoppeling aangelegd in Roemenie en Litouwen. Ook werkzaamheden in de diverse mengvoeder fabrieken betreffende automatisering behoren tot het werk van Koopman Installatie.

Specialiteit
  • Brandmeldinstallatie  
  • Elektrische installatie  
  • Inbraakbeveiliging systeem  
 
Sector 
 
  • Industrie  
  • Utiliteitsbouw (gebouwen zonder woonbestemming)