Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Rothuizen Oosterbeek BV in
OosterbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Rothuizen Oosterbeek BV
Strodorpsweg 15
6861EN Oosterbeek

tel: 026 3332396

Extra informatie

Welkom bij Rothuizen | Krol   
Sinds begin 2013 hebben de installatiebedrijven Rothuizen en Krol hun krachten gebundeld. Wij zijn al ruim 100 jaar het aanspreekpunt in Oosterbeek/Renkum en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Kortom, producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten. 
 
Wij kunnen u degelijk advies geven bij de aanschaf van een nieuwe installatie en daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en nemen wij u een zorg uit handen. 
 
Wat zijn onze drijfveren? 
 
Wij bieden u een persoonlijke benadering. Immers, niet iedere klant is hetzelfde. Daarom zijn onze offertes een vertaling van uw wensen en op maat gemaakt. 
 
Wij maken gebruik van hoogwaardige producten waarop u jarenlang kunt vertrouwen. Onze monteurs zetten hun jarenlange ervaring 24 uur per dag in om u van dienst te zijn. Want uw wooncomfort verdient onze zorg en aandacht. 
 
En bij optimaal wooncomfort en échte service hoort volgens ons ook dat onderhoud en reparatie gebeurt als het u uitkomt. Dus ook 's avonds en op zaterdag.