Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Olaf Beek in
OosterbeekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Olaf Beek
Jhr N v Rosenthalwg 80
6862ZX Oosterbeek

tel: 06-54266155

Extra informatie

• Ik ben sinds 1983 actief op het gebied van loodgieterswerk, verwarming, onderhoud en service.   • Ik verzorg al uw voorkomende loodgieters werkzaamheden en installatie/onderhoud van uw centrale verwarming.  
• Ik ben gespecialiseerd in het verhelpen van storingen van alle merken ketels. 
 
Loodgieterswerk 
 
Sanitaire installatie 
 
Olaf Beek Installatieservice heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Wij hebben al veel sanitair geplaatst en badkamers gerenoveerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw eigen wens te (ver)maken. Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte. 
 
Waterleiding 
 
Voor het installeren van een waterleiding installatie in uw woonhuis, volgens de laatst geldende voorschriften.  
 
Gasleiding 
 
Ook voor het installeren van gasinstallaties in uw woonhuis, volgens de laatst geldende voorschriften, kunt u bij Olaf Beek Installatieservice terecht. 
 
Bedrijfsinformatie 
 
HR combi-CVketels, warmwatertoestellen, zonneboilers, sanitair en de benodigde onderdelen kunnen door ons geleverd en onderhouden worden. Ook voor ventilatie en renovatie van uw badkamer bent u bij Olaf Beek Installatieservice aan het juiste adres