Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Piet Ploemen in
NuthOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Piet Ploemen
Koekenweg 4
6361 HV Nuth

tel: 045-5242530

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Piet Ploemen. Totaal installateur, van dienst op het gebied van verwarming, water, zonnecollectoren, mechanisatie, ventilatie, sanitair, elektrische vloerverwarming en gaskachels. Het renoveren of geheel/gedeeltelijk nieuw aanleggen van een CV installatie, maar ook voor onderhoud van uw bestaande CV-ketel.   
Tevens diverse bouwkundige werkzaamheden en kleine onderhoudswerkzaamheden. Ook het plaatsen en aansluiten van TV, vaatwassers, wasmachine en dergelijke vallen onder mijn werkzaamheden. 
 
Installatiebedrijf Piet Ploemen wordt reeds door verschillende winkelbedrijven ingehuurd om van zijn diensten gebuik te maken. 
 
Kleine of grotere verbouwingen, u kunt altijd bij mij terecht. Ik werk samen met Aannemer Jan Veltstra BV te Vaesrade en met Jos Veltstra Bouwservice te Sittard.  
 
Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of voor nadere inlichtingen.