Installatiebedrijf
Ikinstalleer.nl in
NuthOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Ikinstalleer.nl
Hemelrijk 2
6361WB Nuth

tel: 06-11234401

Extra informatie

Wat doe ik!   
•Installeren en herinstalleren van audio en video apparatuur, bijvoorbeeld televisies, homecinema, dvd-recorders, satelietschotels etc. 
 
•Installeren en herinstalleren van computers en aansluiten van printers, draadloze netwerken en routers. 
 
•Plaatsen en aansluiten van witgoed. Bijvoorbeeld het inbouwen van uw vaatwasser of aansluiten van uw wasautomaat. 
 
•Uitgebreide uitleg bij het gebruik van uw aankopen. 
 
•Ziggo heeft op 1 september zijn zenderaanbod veranderd. Dit betekent dat sommige zenders zijn komen te vervallen en andere zenders op nieuwe frequentie's zijn komen te staan. Wilt u de zenders opnieuw geinstalleerd hebben neem dan contact met mij op. 
 
Wie ben ik! 
 
Mijn naam is Ron van Doren en ik ben woonachtig in Nuth. 
Door mijn jarenlange ervaring bij de verkoop en adviseren van wit en bruingoed apparatuur, ben ik van er van overtuigd dat het geven van goede service, en het geven van gedegen advies, belangrijke aspecten zijn om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 
 
Duidelijke afspraken en goede prijzen zijn belangrijk, maar nog belangrijker is persoonlijke aandacht. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kunt u mij altijd bellen en dan los ik het zo snel mogelijk voor u op. 
 
U kunt mijn hulp vragen voor allerlei verschillende diensten zoals u ziet. Heeft u iets gekocht op internet of in een winkel en u heeft problemen met aansluiten laat mij u dan helpen.