Installatiebedrijf
Klaas de Bruin Loodgieter en Dakbedekker in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VKlaas de Bruin Loodgieter en Dakbedekker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Klaas de Bruin Loodgieter en Dakbedekker
Zeeweg 7
8071HA Nunspeet

tel: 06-81152242

Extra informatie

Één persoon voor al uw dak- en installatiewerk, dat kan u van hem verwachten. Een allround vakman kun je hem wel noemen.   
Klaas heeft al jaren ervaring in dit vak en heeft ook de nodige papieren weten te behalen. Op gebied van loodgieters, elektra en dakwerk. Vooral zijn liefde voor het koper en zinkwerk werd groot toen hij in 2008 werd gevraagd om mee te doen aan vakwedstrijden metalen dakdekken. Deze kant van het vak werd echt zijn passie en leidde er ook toe dat hij in 2010 Nederlands kampioen werd. 
 
Dat zelfde jaar mocht hij mee doen aan het Europees kampioenschap in Lissabon. 
 
Ook hier wist hij weer goed te presteren en behaalde daar een bronzen en een gouden plak! 
 
Zoals u begrijpt is Klaas echt een persoon die met plezier zijn werk doet en graag ziet dat zijn klanten tevreden zijn. Of het nu een grote of kleine klus is, laat het weten dan komt Klaas gewoon een keer langs