Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Brian Franken Technieken B.V. in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Brian Franken Technieken B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijf Brian Franken Technieken B.V.
Galvaniweg 8
8071 SC Nunspeet

tel: 0341-258000

Extra informatie

Het functioneren van technische installaties hangt nauw samen met het gebouw als geheel. Wij van Brian Franken Technieken (BFT), een vakkundig en klantgericht installatiebedrijf, begrijpen dat. Door onze ervaring in nieuwbouw -en renovatieprojecten kijken wij met een bouwkundige en energietechnische blik naar installaties. Zodat uw installaties bij uw gebouw of woning passen en niet meer energie gebruiken dan nodig is.   
Installaties moeten het altijd doen, ongeacht de omstandigheden in en buiten uw gebouw. Op de installaties van BFT kunt u rekenen. Van planvorming tot uitvoering: BFT is uw deskundige partner in installatietechniek. Wij staan garant voor een degelijke en duurzame aanleg van installaties op het gebied van sanitair, centrale verwarming, gas, water en elektrotechniek. Dit verklaart onze grote variatie aan opdrachtgevers: wij werken onder andere in de woningbouw, de utiliteitsbouw, de industrie, de gezondheidszorg en de particuliere sector. Daarnaast verzorgen wij ook dak- en zinkwerken. 
 
De ontwikkelingen in de energietechniek gaan snel. BFT innoveert volop in duurzame energie. Zo installeren wij zonnepanelen. Wij adviseren u graag over de manier waarop u met behulp van zonne-energie geld kunt verdienen èn een bijdrage aan een beter milieu kunt leveren. Meer weten? Ga naar www.sunned.nl. 
 
Organisatie 
 
BFT werkt projectmatig. Voor elke opdracht stellen wij een projectteam samen met daarin de medewerkers die het beste bij het project passen. Vaak zijn dat medewerkers uit verschillende disciplines. Een projectteam van BFT kan hierdoor zelfstandig aan de slag. De teamleden stemmen hun werkzaamheden nauwkeurig met elkaar af. Hierdoor kunnen zij efficiënt en klantgericht werken en worden onnodige fouten voorkomen. 
 
Wij stellen onze projectteams samen op basis van kennis en ervaring. De lijntjes tussen deze teams en onze werkvoorbereiders op kantoor zijn kort. Ook heeft BFT niet meer overhead dan voor een goede bedrijfsvoering nodig is. Onze platte organisatie stelt ons in staat om teamwork en maatwerk te leveren.

Specialiteit

Water   
Waterinstallaties variëren van installaties voor kraanwater tot waterzuiveringsinstallaties. U mag van ons niet alleen deugdelijk leidingwerk verwachten, maar ook een effectief en efficiënt functionerende toepassing. Aan de stortbak van uw toilet worden nu eenmaal andere eisen gesteld dan aan de waterlevering van uw wirlpool. BFT maakt een installatieplan op basis van uw wensen als opdrachtgever. Uw toepassing bepaalt onze watertechnische oplossing, en niet andersom! 
 
 
DE BADKAMER ALS RELAXRUIMTE 
 
In een badkamer wilt u zich niet alleen wassen, maar ook lekker relaxen in een bad, jacuzzi, massagedouche, wirlpool of sauna. Kortom: de badkamer is uw privé-relaxruimte. Uw relaxte gevoel verdwijnt echter als sneeuw voor de zon wanneer u uw badwater niet op de juiste temperatuur kunt krijgen, de kranen gaan lekken of de afvoer verstopt raakt. Om nog maar te zwijgen van lekkages….Een moderne badkamer stelt daarom hoge eisen aan de bijbehorende watertechnische installatie, waaronder het leidingwerk. De installaties van BFT voldoen aan deze eisen, omdat onze medewerkers weten wat u ervan verwacht. Zij beschikken over de kennis en ervaring om een installatie aan te leggen waar u tevreden over zult zijn. 
 
 
WATERVOERENDE ARMATUREN 
 
Watervoerende armaturen zoals kranen en douchekoppen moeten een constante druk leveren en mogen niet lekken of lawaai maken. En als het even kan zijn kranen en leidingen beveiligd tegen bevriezing. BFT legt alleen installaties met kwalitatief goede armaturen aan. Zodat u verzekerd bent van een constante en snelle waterlevering, zonder vervelende bijverschijnselen zoals drukverlies, lekkage, lawaai en bevriezing. 
 
 
LEGIONELLA 
 
Om legionella te voorkomen moet het water in uw warmwaterleidingen voldoende doorstromen. De legionellabacterie gedijt namelijk het beste in stilstaand water met een temperatuur tussen de 25 en 55 graden Celsius. Waterinstallaties van BFT voldoen aan alle eisen om legionella en andere ziektekiemen in het water te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over legionella. 
 
 
AFWERKING 
 
Leidingen voor de aan- en afvoer van water wilt u zo weinig mogelijk zien of horen. BFT zorgt voor een vakkundige en nette afwerking van het leidingwerk, rekening houdend met de constructie en indeling van het gebouw.