Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Sonsbeek in
NijmegenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Sonsbeek
St. Teunismolenweg 50a
6534 AG Nijmegen

tel: (024) 377 04 96

Extra informatie

Als klant van Installatiebedrijf Van Sonsbeek, bent u klant van een bedrijf dat hedendaags vakmanschap combineert met ouderwetse service in de beste zin van het woord.   
Vader en zoon Van Sonsbeek bieden u samen met hun medewerkers vanuit het centraal gelegen bedrijfspand in Nijmegen een breed pakket loodgieters- en installatiediensten van een hoge kwaliteit. De aanleg van gas, water, CV-installaties, (hemel)waterafvoer, sanitair en dakbedekking gebeurt vakkundig met uitsluitend hoogwaardige materialen. 
 
Met de kenmerkende aandacht voor details, het vermogen om nét iets verder te kijken en de spreekwoordelijke persoonlijke benadering, heeft Van Sonsbeek geen grote woorden nodig om zich te onderscheiden. Van Sonsbeek behoort tot de selecte groep Nederlandse bedrijven die nog in staat zijn om uit materialen als koper, lood en zink de meest fraaie ornamenten, dakbedekkingen en gevelbekledingen te vervaardigen. Een extra onderstreping van het vakmanschap dat door opdrachtgevers zo op prijs wordt gesteld. 
 
Loodgieterwerk is precisiewerk. Het vak tot in de puntjes beheersen en ervaring zijn belangrijk om goed werk te maken. Maar ook maximale aandacht voor veiligheid en doeltreffende oplossingen bieden voor onverwachte situaties, zijn belangrijk. Voor Van Sonsbeek is elke opdracht een nieuwe opdracht. Iedere opdracht wordt zorgvuldig voorbereid. Wát moeten we maken en hóe gaan we het maken, zijn de vragen die standaard zijn. Maar standaardwerk, werken op de automatische piloot, past niet bij Van Sonsbeek. U heeft immers te maken met vakmensen die u van dienst zijn met in alle opzichten goed werk. 
 
Een door Van Sonsbeek gerealiseerde CV-installatie zorgt onder alle omstandigheden voor een behaaglijke woning. Want Van Sonsbeek gaat niet over één nacht ijs. Iedere woning is immers anders qua ligging en isolatiewaarde, iedere klant heeft andere eisen qua comfort. Een zorgvuldige capaciteitberekening is noodzakelijk om maatwerk te leveren. Maar welke CV-installatie het ook wordt: Van Sonsbeek werkt uitsluitend met A-merken als Nefit en Valliant. Vanzelfsprekend zijn ook de radiatoren van hoge kwaliteit. 
 
Alle soorten, kleuren en formaten zijn mogelijk. Ook dat hoort bij maatwerk. Dat u ook kunt rekenen op een letterlijk en figuurlijk vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden, zal geen verrassing zijn. Omdat Van Sonsbeek deel uitmaakt van Energieservice, een samenwerkingsverband van regionale installateurs, bent u ook verzekerd van perfect onderhoud en een optimale service. 
 
Een warmwatervoorziening in combinatie met uw CV-ketel? Een losse boiler of een handige close-in boiler in uw keuken? Of liever een bad- of een keukengeiser? 
De hedendaagse mogelijkheden voor een comfortabele warmwatervoorziening zijn legio. Ook hier is maatwerk een vereiste. Want wat is er vervelender dan onder de douche geconfronteerd te worden met een miezerig straaltje of, nog erger, een onverwachte straal koud water? Daarom is ook hier een goede voorbereiding het halve werk. Met een warmwatervoorziening van Van Sonsbeek komt u niet voor verrassingen te staan. 
 
In de sanitaire installaties die Van Sonsbeek realiseert in badkamers en douches klopt ieder detail. Van de verwarming tot de wastafel, van de kranen tot de afvoeren en het ventilatiesysteem, over ieder onderdeel is nagedacht. U kunt de complete nieuwbouw of renovatie van uw badkamer met een gerust hart aan Van Sonsbeek uitbesteden. 
 
Installatiebedrijf Van Sonsbeek verzorgt de sanitaire installaties, levert desgewenst alle onderdelen zoals uw bad, douchecabine, toilet en kranen en coördineert alle nodige bouwkundige werkzaamheden. Dezelfde zorgvuldigheid die het handelsmerk is van Van Sonsbeek, ziet u vanzelfsprekend terug bij de onderaannemers die Van Sonsbeek inschakelt bij metsel-, schilder- en tegelwerkzaamheden. Daar kunt u op rekenen. 
 
Dakgoten en hemel- en rioolwaterafvoeren zijn misschien wel het meest onderschatte onderdeel van het loodgietervak. Maar wie eenmaal te maken heeft gehad met de gevolgen van een verstopte riolering of een lekkende dakgoot, weet hoe belangrijk vakwerk ook daar is. De vakmensen van Van Sonsbeek beheersen ook dit onderdeel tot in de puntjes. Werken met PVC, koper of zink kent geen geheimen. 
 
En als er bij de vervanging van een goot een stuk rot hout vervangen moet worden, draaien ze ook daar hun hand niet voor om.