Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Thijssen in
NijmegenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Thijssen
'd Almarasweg 4
6525 DW Nijmegen

tel: 024 - 3555058

Extra informatie

Heeft u last van een akelige rioollucht of wordt de boiler niet goed warm? En woont u in Nijmegen of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.   
Met alle diploma’s op zak zijn we al jaren een erkend loodgietersbedrijf. Naast reparaties doen we ook aan onderhoud en verbouwingen cq nieuwbouw. 
 
Zo maken we preventief uw dakgoot schoon, of installeren uw nieuwe keuken. Want op het gebied van gas, water, cv en airco hebben we namelijk alle kennis in huis. 
 
Verder werken we nauw samen met erkende specialisten, zoals elektriciens, timmerlieden, tegelzetters en stukadoors. Daardoor nemen we opdrachten van elke grootte aan. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. 
 
We combineren goed en schoon werk met innovatieve constructies. En maken vooraf heldere afspraken met u over data en bedragen. 
 
ONDERHOUD 
 
Lekkende daken in de herfst, cv-ketels die het in de winter af laten weten, bepaald niet comfortabel. En natuurlijk altijd op het verkeerde moment. Erger nog, met poreuze gasleidingen kan uw veiligheid op het spel staan. 
 
Daarom doen wij graag aan preventie en onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van cv-ketels, boilers en dakgoten of inspectie van gas- en waterleidingen, zink- en dakwerk. 
 
REPARATIE 
 
Als desondanks de leiding bevriest, de wc is verstopt of het dak kiert doen we er alles aan er snel bij te zijn. En komen te allen tijde onze afspraken na. 
 
We repareren het goed en vakkundig, met zorg voor uw interieur. Zo ontstoppen we niet alleen de pot, maar laten ook de wc schoon achter. Of dekken bij vieze klussen eerst de ruimte of bijvoorbeeld de traploper goed af. Niet dat u na de reparatie met andere schadeposten zit. 
 
VERBOUWING 
 
Ook een verbouwing of complete nieuwbouw kunt u aan ons uitbesteden. Technisch gezien hebben we alles in huis om voor uw ontwerp het installatiewerk te doen. En we kunnen u via de groothandel materiaal leveren. We zijn trots op ons totaalpakket aan dienstverlening. 
 
Sterker nog, het doet ons plezier om de gepaste oplossing voor u te vinden. Desnoods vragen we het na in ons netwerk van specialisten, want ook wij leren graag bij. En dat beperkt zich niet tot de bijscholingscursussen. 
 
De laatste trends en de nieuwste technieken volgen we op de voet, zodat we bijvoorbeeld uw dak nu niet meer dicht hoeven te branden maar kunnen kitten, u die aparte douchekop kunnen leveren, of die 1m x 1m natuurstenen tegels kunnen zetten. En natuurlijk kiezen we een zo energiezuinig en duurzaam mogelijke oplossing.