Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Henk Bruurs in
Loon op zandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Henk Bruurs
Willibrordusstraat 22
5175 AL Loon op zand

tel: 0416-362957

Extra informatie

Installatiebedrijf Henk Bruurs   
 
Installatiebedrijf Henk Bruurs is een loodgieters en installatiebedrijf uit Loon op Zand. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in verwarming en koeling van huizen, kantoren showrooms en bedrijfspanden, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook een dak repareren of uw afvoer maken. Tevens kunnen wij zorgen voor uw complete badkamer. 
 
Als u ergens meer informatie over wilt hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen op telefoonnummer 0416-362957. 
Wilt u liever langskomen, dat kan natuurlijk ook, wel is het aan te raden om ook dan even van te voren te bellen. Voor een routebeschrijving kunt u kijken op onze contactpagina. 
 
Storing aan uw cv-ketel, airconditioning of een lekkende kraan? 
 
Uw cv-ketel is gestopt met het verwarmen van uw huis of uw airconditioning werkt niet meer? Ook voor al uw storingen en problemen kunt u bij ons terecht, ook voor andere zaken zoals een nieuwe tl-balk of een lekkende kraan kunnen wij u van dienst zijn. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen en u kunt ons dan ook altijd bellen: 0416-362957.