Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Verkuil en Schaaij BV in
Leerdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Verkuil en Schaaij BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Verkuil en Schaaij BV
Nijverheidstraat 18/B
4143HM Leerdam

tel: 0345-612118

Extra informatie

Installatiebedrijf Verkuil en Schaaij BV   
Onze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van wat wij, totaalinstallateurs Verkuil & Schaaij, voor u kunnen betekenen. 
 
Omdat we meerdere specialisten in dienst hebben kunnen we u een totaalpakket installaties aanbieden, deze installaties kunnen wij voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. 
 
Tot onze groeiende klantenkring behoren zowel particulieren als bedrijven en overheid. 
 
Onze onderneming is naar de afnemers innovatief- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u vertrouwen op een op uw wensen gericht en duurzaam resultaat. 
 
De volgende werkzaamheden behoren tot ons pakket: 
 
  • Loodgieter 
  • centrale verwarming 
  • sanitair 
  • elektra 
  • beveiliging 
  • data/ telefonie 
  • dakbedekking 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.