Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Heikoop in
Leerdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Heikoop
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Heikoop
Parmentierstraat 38
4143HA Leerdam

tel: 0345-638500

Extra informatie

Wij zijn een jong installatiebedrijf dat sinds 2007 actief is in de installatiebranche. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de woningbouw, zowel renovatie als nieuwbouw. We werken daardoor veel met aannemers, maar ook met kleinere bouwbedrijven. Ook particulieren kunnen prima met hun werkzaamheden bij ons terecht.   
Installatiebedrijf Heikoop is aangesloten bij 'Sterkin' (Stichting erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs). Zo garanderen wij u kwaliteit van onze werkzaamheden en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd. 
 
Ook zijn wij, als erkend leerbedrijf, aangesloten bij 'Kenteq' (Kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap). Samen met ROC's werken we aan het opleiden van onze werknemers. De kwaliteit van het vakmanschap willen we zo garanderen en stimuleren. Op deze manier krijgen we vakmensen die precies passen bij ons bedrijf en onze ambities én die voor u klaar staan. 
 
Met deze site willen we u informeren over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Indien u na het bekijken van deze site nog vragen heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.