Installatiebedrijf
Van Rennes Elektrotechniek B.V. in
Klaaswaal
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VVan Rennes Elektrotechniek B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Van Rennes Elektrotechniek B.V.
Rijksstraatweg 1
3286 LS Klaaswaal

tel: (0)186 - 572422

Extra informatie

Van Rennes Elektrotechniek B.V. is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf, gespecialiseerd in het in eigen beheer realiseren van complete elektrotechnische installaties.    
Ons sterke punt is dat we onze opdrachtgevers een totaalpakket kunnen leveren. Onze hoogopgeleide specialisten zorgen niet alleen voor de engineering, het projectmanagement en de installatie, maar staan ook ter beschikking als het gaat om advies. Voor onze klanten betekent dat slechts één aanspreekpunt voor het gehele traject.  
 
Daarnaast is de service en nazorg in goede handen bij onze eigen servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is.  
 
Tegenwoordig merken bedrijven dat het voeren van een eigen technische dienst een kostbare zaak is. Uitbesteden is dan het toverwoord en Van Rennes is een betrouwbare partner. 
 
Ons bedrijf bevindt zich tussen Rotterdam en Moerdijk in het centrum van de Hoekse Waard, maar ons werkgebied kent letterlijk geen grenzen. Van Rennes bestaat ruim 50 jaar en is gecertificeerd volgens de ISO 9001, NCP, VCA, BRL en het inspectiecertificaat.  
 
Bij Van Rennes Elektrotechniek B.V., opgericht in 1956 werken ruim 55 medewerkers. Vanwege onze overzichtelijke en werkbare bedrijfsstructuur blijven de overheadkosten tot een minimum beperkt. In de praktijk betekent dat dat Van Rennes korte communicatielijnen hanteert en direct aanspreekbaar is op verantwoordelijkheden, zowel in het bouwteam als voor de opdrachtgever. 
 
STRATEGISCHE LIGGING  
 
Van Rennes Elektrotechniek B.V. is gesitueerd in het Zuid-Hollandse Klaaswaal; strategisch gelegen tussen haven- én industriesteden Rotterdam en Antwerpen. Dit geeft direct het internationale karakter van de organisatie aan. Niet alleen op regionaal en landelijk niveau, maar ook internationaal levert Van Rennes producten en diensten.  
 
DUURZAAMHEID  
 
Een commerciële onderneming als Van Rennes draagt ook graag haar steentje bij aan een milieuvriendelijke omgeving. Een aantal jaar geleden is begonnen met het behandelen van subsidie aanvragen en het aanbieden van zonnepanelen aan haar relaties. Het bedrijfspand beschikt sinds 2010 zelf ook over zonnepanelen met een totaal vermogen van 7500Wp. In de centrale hal wordt deze meting geregistreerd. Ook ondersteunt de directie ‘Hoeksche Waard duurzaam’ een initiatief van particulieren en ondernemers om gezamenlijk met andere regionale ondernemers te kijken naar milieuverbeteringen en duurzame energieopwekking. Daarnaast houdt Van Rennes zich bezig met de installatie van biogassystemen. Verder volgt Van Rennes de ontwikkeling van LED verlichting op de voet en adviseert relaties over de toepassingen hiervan.