Installatiebedrijf
Stoutjesdijk Rioleringen in
KlaaswaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Stoutjesdijk Rioleringen
Industrieweg 1
3286BW Klaaswaal

tel: 0186-573064

Extra informatie

Stoutjesdijk Rioleringen. EEN BEDRIJF met ruime ervaring in aanleg, vervanging, reparatie, en renovatie van rioleringstelsels, persleidingen en rioolgemalen. De werkzaamheden richten zich zowel op particulieren als zakelijke klanten.   
Stoutjesdijk Rioleringen is opgestart in de jaren 80. Het bedrijf komt voort uit civieltechnische werkzaamheden. Vooral het uitvoeren van uitbreidingsprojecten voor gemeenten waren de hoofdactiviteiten. In de loop van de tijd werd meer en meer ingegaan op het uitvoeren van werkzaamheden op het riooltechnische gebied. Tegenwoordig is het bedrijf volledig gespecialiseerd in zijn branche. 
Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de Hoeksche Waard, maar ook elders in Nederland voert Stoutjesdijk Rioleringen opdrachten uit. Het klantenbestand bestaat uit gemeenten, waterschappen, bedrijven, woningcorporaties en particulieren. 
Kenmerkend is dat het team van Stoutjesdijk Rioleringen zich blijft ontwikkelen in het vinden van nieuwe oplossingen. Het belangrijkste uitgangspunt is verbetering van kwaliteit, het verkorten van de levertijd en beheersing van de kosten.