Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Moekotte & Assink in
HaaksbergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Moekotte & Assink
Tolstraat 6
7482DB Haaksbergen

tel: 053 - 5725728

Extra informatie

Over Hennie Assink Installatietechniek B.V.   
Al meer dan vijfentwintig jaar bewijst Henrie Assink Installatietechniek een professionele en betrouwbare partner te zijn. Naast elektrotechniek beheersen wij ook andere werktereinnen zoals beveiligingen, loodgieterswerk en klimaatbeheersing. 
 
Met een vaste kern van zo'n 25 medewerkers werkt ons bedrijf continu aan een groot aantal projecten in en buiten de regio. Zonodig kunnen wij daarnaast vaste inhuurkrachten inzetten; professionals die weten dat klantgericht denken en handelen bij ons hoog in het vaandel staat. 
 
De projecten worden medeontwikkeld en voorbereid vanuit ons kantoor aan de Tolstraat in Haaksbergen. Een enthousiaste ploeg van ervaren en goedgeschoold kantoorpersoneel let hier op elk detail en het handhaven van de planningen. 
 
Vanuit ons magazijn verlaten dagelijks honderden onderdelen ons bedrijf om vakkundig gemonteerd en geinstalleerd te worden op locaties in Twente en ver daarbuiten. En of het nu gaat om opdrachten in de woningbouw, agrarische sector of utiliteitswerken; bij ons bent u op het juiste adres. 
 
Elektrotechniek 
 
Of het nu gaat om een simpele verbouwing van uw woning, een nieuw winkelcentrum of verbouwingswerk-zaamheden in de fabriek; elektrotechniek zal daar een belangrijk deel van uitmaken. Vandaag de dag omvat de elektrotechniek een breed scala aan aktiviteiten. 
 
Dankzij de jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om het ontwikkelen, produceren en installeren van schakel- en verdeelinrichtingen, aanleg van licht en krachtinstallaties, het plaatsen van binnen- en buitenverlichting, het ontwerpen en verzorgen van indus-triële automatisering en het adequaat uitvoeren van werk.