Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Ten Have in
HaaksbergenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Ten Have
Geukerdijk 60
7481 CC Haaksbergen

tel: 06-48407187

Extra informatie

Installatiebedrijf Ten Have is een allround installatiebedrijf, dat kiest voor service en kwaliteit.  Wij richten ons vooral op de particuliere en zakelijke markt. 
 
Door de korte lijnen binnen het bedrijf kunnen we u snel van dienst zijn waar nodig, wat betreft service, onderhoud en natuurlijk onze 24 uurs service 7 dagen per week. 
 
Voor het plaatsen van nieuwe CV installaties tot en met complete nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen we complete Turn-key projecten voltooien in nauwe samenwerking met onze goede collega vakbedrijven waar we regelmatig mee samenwerken. 
Waterontharding 
 
Tevens is Installatiebedrijf Ten Have gespecialiseerd in waterontharding hiervoor zijn wij dan ook uw dealer en service punt voor regio noord- & oostnederland voor waterontharders van o.a. AquaLuxe. 
 
Heeft u vragen of ideeën? Neem dan a.u.b. contact op, wij horen het graag. Wij willen u waar mogelijk adviseren en begeleiden bij uw plannen en projecten.

Diensten van Ten Have installatietechniek 

Loodgieterwerk 
 
Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten in het aloude loodgietervak. 
 
CV-installaties 
 
U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie. Daarnaast raden wij u standaard aan een onderhoudscontract af te sluiten. Dan heeft u de 24-uurs garantie dat wij bij storingen direct bij u op de stoep staan. En staat u nooit lang in de kou. Heeft u (binnenkort) een nieuwe ketel nodig, kijk dan ook even op onze pagina met aanbiedingen. Wie weet kunt u bij ons aanzienlijk besparen op de aanschaf ervan. 
 
Electra 
 
Voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres; zowel voor nieuwbouw als voor verbouw en renovatie. Wij maken voor u een elektrotechnische installatie op maat en volgens uw wensen. 
 
De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren: 
 
 • licht- en krachtinstallaties voor zowel binnen als buitenshuis 
 • verlichtingsinstallaties 
 • Noodstroomvoorziening, noodverlichting 
 • telefoon-, data- en CAI-netwerken 
 • uitbreiden, vervangen of verzwaren van groepenkasten 
 • controleren van installaties en aardingsvoorzieningen 
 • overspanningbeveiliging  
 
Bovendien hebben wij een storingsdienst waar u in noodgevallen een beroep op kunt doen. 
 
Zink 
 
Wij zijn specialist in zinkwerk. 
Ons programma goten en hemelwaterafvoeren bestaat o.a. uit: 
 
 • standaard zinken bak- of mastgoten 
 • standaard koperen bak- of mastgoten 
 • geheel op maat gemaakte zinken of koperen goten (t.b.v. plaatsing in betimmerde goot) 
 • kunststof goot 
 • PVC hemelwaterafvoeren 
 • zinken hemelwaterafvoeren 
 • koperen hemelwaterafvoeren 
 • diverse speciaal maatwerk 
 
De dakgoot, bevestigd langs de onderkant van een dak, wordt gebruikt om hemelwater op te vangen en deze af te voeren via regenbuizen naar het riool, regenton of regenput. Dit voorkomt ongewenste lekkages en plassen in en rondom het huis, garage of andere dergelijke ruimtes. Kielgoten worden gebruikt voor de afvoer van hemelwater tussen twee daken. Platdaken hebben doorgaans geen dakgoten; het hemelwater wordt middels voldoende afschot direct afgevoerd naar de regenpijp. Voor deze werkzaamheden past Ten Have installatietechniek standaard of op maat gemaakt lood-, zink- en koperwerken toe.Koper