Installatiebedrijf
De Groot Installatiegroep in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
De Groot Installatiegroep
Kieler Bocht 49
9723 JA Groningen

tel: (050) 3143433

Extra informatie

De Groot Installatiegroep is in 1965 opgericht als tweemansbedrijf.  Van kleine installateur is het bedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. 
 
Alle bedrijven die deel uitmaken van De Groot Installatiegroep beschikken over één of meer eigen ontwerp- en werkvoorbereidings- afdelingen. Op deze afdelingen zijn vakbekwame en vaak hooggeschoolde medewerkers werkzaam die aan al uw wensen tijdens de ontwerpfase gehoor kunnen geven. Bovendien kunnen zij bogen op een ruime ervaring in de installatietechniek, waardoor de ontwerpen van De Groot Installatiegroep niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook met exploitatiekosten en de eisen van een laag energieverbruik en milieuvriendelijkheid die vandaag de dag aan een technische installatie worden gesteld. 
 
De grote kracht van De Groot Installatiegroep ligt in de veelzijdigheid van de diensten die deel uitmaken van het leveringspakket. Dit heeft als grote voordeel dat diverse installatietechnische werkzaamheden, die normaal gesproken door verschillende subcontractors zouden worden uitgevoerd, ongeacht de aard van die werkzaamheden uitbesteedt kunnen worden aan één bedrijf: De Groot Installatiegroep. 
 
Bij De Groot Installatiegroep staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat het bedrijf garant staat voor de door haar geleverde technische installaties, maar ook doordat alle bij de groep behorende bedrijven het internationaal erkende NEN-ISO 9001 en VCA** certificaat hebben behaald.  
 
De grote kracht van De Groot Installatiegroep ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten die wij u onder één dak aanbieden. Voor u als klant heeft dit grote voordelen. U kunt diverse installatiewerkzaamheden uitbesteden aan één bedrijf, in plaats van aan verschillende subcontractors. 
 
Alle vestigingen van De Groot Installatiegroep beschikken over een of meer eigen deskundige ontwerp-en werkvoorbereidingafdelingen. Op deze afdelingen werken vakbekwame en goed geschoolde medewerkers. Tijdens de ontwerpfase geven zij gehoor aan al uw wensen. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de installatietechniek. 
 
De ontwerpen van De Groot Installatiegroep houden rekening met de exploitatiekosten, de eisen van laag energieverbruik en milieuvriendelijkheid die aan een technische installatie worden gesteld. 
 
Tijdens de uitvoering van het project overlegt u met uw persoonlijke projectleider van De Groot Installatiegroep die uw wensen centraal stelt. Deze projectleider heeft een antwoord op al uw vragen en houdt u op de hoogte van de voortgang van alle installatietechnische werkzaamheden. 
 
Organisatiestructuur 
De Groot Installatiegroep B.V. bevat de volgende werkmaatschappijen: 
 
  • De Groot Installatiegroep Noord 
  • De Groot Installatiegroep Oost 
  • De Groot installatiegroep Brandbeveiliging 
 
Opdrachten aan één van de werkmaatschappijen voor uitvoering worden in principe gerealiseerd door de betreffende werkmaatschappij vanuit de regio. Bij grote opdrachten staan de werkmaatschappijen garant voor elkaar.