Installatiebedrijf
Installatiebedrijf ITB in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf ITB
Neutronstraat 3b
9743 AM Groningen

tel: 050-3186100

Extra informatie

ITB totaalinstallateur   
De totaalinstallateur in Groningen en omstreken 
 
ITB Totaalinstallateur richt zich op de installatietechnische dienstverlening in de woningbouw en utiliteit. Met inzet, kennis van zaken en enthousiasme houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties. 
 
Daarvoor maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Ons doel is installaties te leveren van een dusdanige kwaliteit dat de bedrijfszekerheid voor de gebruiker onder alle omstandigheden gewaarborgd is. Ook zijn we gespecialiseerd in het installeren en programmeren van Domotica en het uitvoeren van NEN 3140 keuringen. 
 
We beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen in een compacte organisatie. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft. Wij investeren in onze medewerkers, zodat zij over de juiste middelen en kennis beschikken om te kunnen zorgen dat u tevreden bent en krijgt wat u verwacht. Het spreekt dan ook voor zich dat wij een erkend leerbedrijf zijn. 
 
Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek indien u op zoek bent naar een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk betreffende nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.