Installatiebedrijf
Bert Elshof Installatiebedrijf in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bert Elshof Installatiebedrijf
Euregioweg 283a
7503 GA Enschede

tel: 053-4612181

Extra informatie

Dit is Bert Elshof Installatiebedrijf   
Vier elementen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven: lucht, water, gas en elektriciteit. We ervaren het als vanzelfsprekend dat deze natuurlijke bronnen ons van alle gemakken voorzien. Maar… sta ook eens stil bij de gevolgen wanneer één van deze elementen niet naar behoren functioneert. Denk eens aan uw badkamer, toilet, verlichting of afvoer. 
 
Waar het gaat om reparatie c.q. vervanging van een bestaande, of de aanleg van een compleet nieuwe installatie zijn onze ervaren vakmensen helemaal in hun element. Alle opdrachten voeren we uit in eigen beheer. Voor u betekent dit korte lijnen en één vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject. En niet onbelangrijk: keiharde garantie voor kwaliteit. 
 
Dit kunnen we voor u betekenen 
 
Bert Elshof Installatiebedrijf is totaalinstallateur. Dat wil zeggen: gekwalificeerd in zowel loodgieterwerk als de aanleg van elektriciteit. Of het nu gaat om sanitair, cv, klimaatbeheersing, luchtbehandeling of de meest uiteenlopende elektrawerken, wij zijn u graag van dienst. Voor ons installatiewerk gebruiken wij uitsluitend materiaal dat is voorzien van een keurmerk. Bert Elshof werkt volgens de strenge hedendaagse normen. Een team van vakkundige en goed opgeleide monteurs staat altijd voor u klaar. Indien gewenst ontvangt u vooraf een concurrerende kostenbegroting. Installatiewerk van Bert Elshof staat voor een langdurig gebruiksgemak. 
Onze diensten 
 
Centrale verwarming en klimaatbeheersing 
 
Optimale klimaatbeheersing staat voor woon- en werkgenot. Comfort is een persoonlijke beleving welke om maatwerk vraagt. En dus om een vakspecialist! 
 
Dakwerk, goten, zink- en loodwerk 
 
Eenmaal geplaatst kijkt u er vaak niet meer naar om. Om problemen als lekkage of houtrot op lange termijn te voorkomen is controle van dakwerk, goten, zink- en loodwerk geen overbodige luxe. Regelmatig onderhoud is echt een behoud voor uw pand. 
 
Elektrawerken 
 
Veiligheid gaat boven alles. Alleen aanleg door een betrouwbaar en kundig vakspecialist geeft u de zekerheid van een deugdelijke elektrische installatie. 
 
 
Centrale verwarming en klimaatbeheersing 
 
Optimale klimaatbeheersing staat voor woon- en werkgenot. Comfort is een persoonlijke beleving welke om maatwerk vraagt. En dus om een vakspecialist! Overbodig te zeggen dat wij uitsluitend werken met de beste apparatuur op cv gebied. 
 
Afgestemd op de warmtebehoefte in de afzonderlijke vertrekken maken we een nauwkeurige berekening van de capaciteit die de door u verkozen warmtevoorziening dient te hebben. HR ketels, luchtverwarming – al dan niet in combinatie met airco -, warmtepompen, vloerverwarming. Bert Elshof is op de hoogte van de nieuwste technieken op gebied van verwarming en klimaatbeheersing.  
 
U verlangt een aangenaam leefklimaat, voorafgegaan door een deskundig advies dat aansluit op uw wensen. Dan komen wij bij voorkeur bij u thuis of in uw bedrijfspand om de situatie ter plekke op te nemen. Bij Bert Elshof Installatiebedrijf kunt u rekenen op een eerlijk verhaal omtrent de voor u optimale keuze.

Specialiteit
  • Centrale verwarming en klimaatbeheersing 
  • Dakwerken, goten, zinken en loodwerk 
  • Airconditioning- en ventilatietechniek 
  • CV Onderhoudscontract 
  • Gas, water en riolering 
  • Duurzame energie 
  • Vloerverwarming 
  • Elektrawerken 
  • Sanitair