Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van Zutphen BV in
EerselOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Van Zutphen BV
Lange Voren 18
5521DD Eersel

tel: 0497-517092

Extra informatie

Installatietechniek met 45 jaar ervaring!    
Installatiebedrijf Van Zutphen BV begon vijfenveertig jaar geleden als cv- en loodgietersbedrijf te Eersel. Al snel ontwikkelde de firma zich tot een allround installatiebedrijf dat ieder project tot in het kleinste detail uitvoert. We hebben reeds diverse projecten voor zowel particulieren, winkels, bedrijven, horeca, industrie, utiliteit als zorginstellingen met succes afgerond. Van het ontwerpen en installeren van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen, sanitair, luchtbehandeling, airconditioning, zinkwerken tot complete duurzame installatie oplossingen. 
 
In Noord-Limburg en Noord-Brabant  
 
Toen in 1997 de volgende generatie Van Zutphen het roer overnam, maakte het bedrijf al snel een groeispurt door. Ook de overname van een Noord-Limburgs cv- en loodgietersbedrijf in 2000 heeft aan deze groei bijgedragen. Met de hoofdvestiging in Eersel en een nevenvestiging in Weert kunnen we een groot gebied bedienen. Met ongeveer vijfentwintig medewerkers in vaste dienst, is onze organisatie inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de installatiemarkt. 
 
U bent het middelpunt!  
 
Gelukkig heeft de omvang van ons bedrijf geen invloed op onze aanpak. Net als veertig jaar geleden, staat een persoonlijke benadering nog steeds hoog in het vaandel. De klant staat centraal en hij heeft altijd één vast aanspreekpunt. Dat is efficiënt en het werkt voor beide partijen wel zo prettig. Daarnaast is onze organisatiestructuur plat, waardoor we snel kunnen schakelen. Ook als het gaat om ‘onze mensen’ ligt de lat hoog. Onze monteurs zijn stuk voor stuk bekwaam, betrouwbaar en ze leveren alleen kwaliteitswerk. En wat misschien nog wel belangrijker is: ze hebben hart voor hun vak. 
 
Kwaliteit is bij ons gewaarborgd  
 
Als aangesloten lid van Uneto VNI zijn wij verplicht om evenwichtige leveringsvoorwaarden te hanteren, hierdoor is onze kwaliteit altijd gewaarborgd. De algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de consumentenbond en vereniging eigen huis. Onderstaand kunt u de voorwaarden downloaden.