Installatiebedrijf
Van Velthoven Elektro Service in
DiessenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Van Velthoven Elektro Service
Julianastraat 17
5087 BA Diessen

tel: (0)13 5046644

Extra informatie

Van Velthoven Elektro Service   
Van Velthoven Elektro Service is een Elektrotechnisch installatiebedrijf waarbij de nadruk ligt op kennis, kwaliteit en service. We leveren voornamelijk maatwerk van elektrotechnische installatie van (luxe) woningen en bedrijfsmatige installaties. 
 
Sinds 2010 wordt voor de installatietak van ons bedrijf gebruik gemaakt van een nieuwe huisstijl, Van Velthoven Elektro Service, voorheen bekend onder de huisstijl van Electronic Partner Wim van Velthoven. Gelijktijdig aan dat moment is ook de winkelformule omgezet naar de EXPERT formule. 
Beide bedrijfstakken hebben sinds dat moment hun eigen identiteit. 
 
Vanuit onze winkel EXPERT Van Velthoven Diessen bedienen wij zowel paticuliere als zakelijke klanten, het assortiment wordt samengesteld in samenwerking met EXPERT, een samenwerkingsverband van ruim 150 winkels alleen al binnen Nederland. 
Al onze aanbiedingen en de toegang tot onze webshop vindt u via het centrale portal www.expert.nl 
 
Door de nauwe samenwerking van Van Velthoven Elektro Service met de EXPERT Van Velthoven Diessen wordt het integreren van audio visuele & data oplossingen voor de opdrachtgever een stuk eenvoudiger. 
 
Voor zowel maatwerk- en standaard-oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag op het gebied van het aanleggen complete telefoon installaties, data netwerk of de aanleg van een elektrische installaties, zowel particulier als bedrijfsmatig. Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij de kennis in huis van disciplines, zoals KNX EIB domotica, IP camera’s en Voip oplossingen. Van ontwerp tot volledige uitvoerig kunt u op ons vertrouwen.