Installatiebedrijf
Installaties CV en Sanitair Van Dal in
DiessenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installaties CV en Sanitair Van Dal
Beekseweg 12
5087KB Diessen

tel: 013-5041558

Extra informatie

Loodgieter - van dal installaties   
Van dal installaties is een loodgieter / installatiebedrijf uit Diessen dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van installaties in woningen en bedrijfspanden in Gemeente Hilvarenbeek en omgeving.  
 
Wij verkopen, installeren en onderhouden sanitair, gas water en centrale verwarmingsinstallaties. Naast loodgieters werkzaamheden zoals het verkopen, aanleggen en onderhouden van daken, zinkwerk, riolering en sanitaire voorzieningen, zijn wij gespecialiseerd en bieden een snelle en uitgebreide service. Kiest u voor vakmanschap en kwaliteit dan bent u bij Loodgieter van Dal Installaties aan het juiste adres. 
 
van Dal Installaties 
 
Wij bieden onze diensten en producten aan binnen het gebied van:  
 
  • Verwarming 
  • Duurzame ernergie 
  • Warmtepompen 
  • Zonne-energie 
  • Warmteterugwin-unit 
  • Sanitair 
  • Airco 
  • Stofzuiger installaties 
  • Ambachtelijk 
 
Over van Dal Installaties 
 
Van dal installaties BV uit Diessen is een installatiebedrijf dat zich richt op onderhoud en service van installaties in woningen en bedrijfspanden in Hilvarenbeek en omgeving. Naast het ontwerpen,- verkopen, installeren en onderhouden van gas, - water en sanitaire installaties, zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie. Door het gebruik van duurzame energie systeem is het mogelijk om GRATIS ENERGIE te generen. 
 
Geschiedenis 
 
Van dal installaties is een begrip in de regio Hilvarenbeek en omstreken. Harrie van Dal startte in 1965 een loodgieters bedrijf dat in Diessen en omgeving het waterleiding en riool systeem aanlegde. Zoon Koen van Dal nam het bedrijf in 1999 over en huisvestigde zich op de huidige locatie Beekseweg 12 te Diessen. Naast loodgieterwerkzaamheden centrale verwarming en ambachtelijk zinkwerk ging het bedrijf zich specialiseren duurzame energie. 
 
Medewerkers 
 
Om de kwaliteit en service te kunnen handhaven heeft van dal installaties 2 administratief medewerksters en 7 installateurs in dienst. Collega's die samen al jaren garant staan voor de kwaliteit en service van het bedrijf. 
 
Service 
 
Van dal installaties heeft een eigen servicedienst. Zo kunnen de klanten altijd op ons rekenen. Met de juiste kennis worden storingen vakkundig en accuraat in overleg met de klant opgelost. Ten alle tijden leveren wij kwaliteit en service. 
 
Onderhoud 
 
Goed voorbereid de winter in. Het is belangrijk dat uw cv-installatie regelmatig gecontroleerd wordt op afstelling en vervuiling. Het toestel wordt immers 24 uur per dag gebruikt. Dit komt doordat de meeste cv-toestellen een warmwater voorziening hebben een (doorstroomtoestel). Zo voorkomt u bij een jaarlijks controle niet alleen het gevaar op koolmonoxide vergiftiging maar haalt U het beste rendement uit U cv-toestel.