Installatiebedrijf
Van Ginderen Elektrotechnisch Installatiebureau in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Van Ginderen Elektrotechnisch Installatiebureau
Zichtenburglaan 1/A
2544EA Den Haag

tel: 070-3661800

Extra informatie

Welkom bij Van Ginderen Elektrotechnisch Installatiebureau, uw elektrotechnisch installatie en beveiligingsbedrijf.  Al sinds 1970 hét bedrijf voor Den Haag en omstreken voor al uw problemen en vragen rondom elektrotechniek, inbraakbeveiliging, telefoon, data / netwerk, brandmeldinstallaties, camera installaties, intercom, videofoon en aanverwante zaken. Natuurlijk hebben we ook een 24 uurs storingsdienst.  
U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van techniek. Of het nou gaat om een stopcontact plaatsen in uw huis, een compleet beveiligingssysteem aanleggen in uw bedrijf, een volledig communicatiesysteem voor uw kantoor, van Ginderen doet het gewoon! 
 
In Den Haag en omstreken zijn wij inmiddels niet meer weg te denken. U herkent ons aan de gele auto’s waar veel van onze werknemers in rondrijden. Omdat Jacques van Ginderen Den Haag een warm hart toedraagt, sponsort het bedrijf verschillende sportverenigingen. 
 
Onze opdrachtgevers zijn onder andere architecten, bouwondernemingen, gemeenten en overheidsinstellingen, industriële bedrijven, makelaars, scholen, woningbouwverenigingen, zakelijke ondernemers en particulieren. We hopen u ook onder onze opdrachtgevers te kunnen scharen! 
 
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, waarvoor onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Immers, wij hebben voor elke klus de juiste expertise in huis. Heeft u een vraag? Wilt u een offerte? Ziet u ons graag eens langskomen om de mogelijkheden van uw project met u te bespreken? Belt u gerust, de receptioniste verbindt u door met de juiste afdeling. 
 
In 1970 begon de heer Jacques van Ginderen, elektricien, vanuit zijn ouderlijk huis aan de Aaltje Noordewierstraat, een eenmansbedrijfje. Vanuit zijn slaapkamer ontving hij opdrachten, om vervolgens met de bakfiets naar de klant toe te gaan. In die tijd moest in Den Haag overal het ouderwets geworden katoendraad van het elektrische net vervangen worden door vinyldraad. Werk genoeg dus! 
 
Omdat het werk te veel werd voor de slaapkamer, verhuisde Van Ginderen na een jaar naar een pand aan de Laan van Meerdervoort. Uiteraard was op een gegeven moment alle katoendraad vervangen en verzadigde de markt. Maar een elektricien heeft altijd werk! 
 
Toen het bedrijf, allang geen eenmanszaak meer, te groot was geworden voor de Laan van Meerdervoort, verhuisde het naar de huidige locatie aan de Zichtenburglaan. De bewoners van de Laan van Meerdervoort waren blij dat het bedrijf verhuisde, want het wagenpark bezette ondertussen veel van de parkeergelegenheid in de laan! 
 
Het industriegebied rondom de Zichtenburglaan is een prima plaats voor een bedrijf als van Ginderen. Vanaf de Zichtenburglaan is elke plek in Den Haag en de regio prima te bereiken. 
Ons bedrijf richt zich voornamelijk op de 25 tot 30 kilometer rondom het bedrijf.

Specialiteit
 • Aarding  
 • Alarmsysteem  
 • Bedrijfsinstallatie  
 • Bewaking en besturing op afstand  
 • Bliksembeveiliging  
 • Brandmeldinstallatie  
 • Camerasysteem  
 • Datanetwerk  
 • Domotica  
 • Elektrische installatie  
 • Groepenkast / meterkast  
 • Huisinstallatie  
 • Noodverlichting 
 • Telefooncentrale  
 • Verlichting