Installatiebedrijf
Installatiebedrijf G Metselaar BV in
BergschenhoekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf G Metselaar BV
Weg en Bos 33/D
2661DL Bergschenhoek

tel: 010-5222002

Extra informatie

Installatiebedrijf G Metselaar BV, Bergschenhoek   
Al meer dan 20 jaar is G. Metselaar een vertrouwd adres op het gebied van verwarming, elektra, duurzaamheid en loodgieterswerk in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker en Rotterdam. Ook voor complexe problemen met uw installatie, zijn wij de juiste partner voor u. Onze loodgieters en installateurs streven naar een snelle service en een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. 
 
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. 
 
Wij zijn uw installateur en loodgieter voor: 
 
- cv-ketels 
 
- vloerverwarming 
 
- radiatoren 
 
- boilers 
 
- geisers 
 
- sanitair 
 
- leidingwerk 
 
- lekkages 
 
- dakbedekking 
 
- zinkwerk 
 
- zonnepanelen 
 
- warmtepompen 
 
In onze webshop kunt u 24/7 uw aankopen doen en aangeven of installatie gewenst is. Wij leveren onze producten snel en door heel Nederland. Wilt u dat wij uw gekochte producten installeren? Dat kan als u woont in de omgeving van Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker en Rotterdam. Neem voor vragen, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.