Installatiebedrijf
F Rensen Technische Installaties in
BergschenhoekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
F Rensen Technische Installaties
de Kroeskarper 11
2661KM Bergschenhoek

tel: 010 - 5224823

Extra informatie

F Rensen Technische Installaties   
Onze website geeft u als bezoeker een compleet beeld van datgene wij, als deskundig technisch installatiebedrijf, voor u kunnen betekenen. 
 
Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. 
 
Tot onze werkzaamheden behoren o.a. 
 
•centrale verwarming 
•loodgieterswerk 
•sanitair 
•airco 
•renovatiewerkzaamheden 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden.