Installatiebedrijf
Loos Paneel Bouw in
Bergen op ZoomOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Loos Paneel Bouw
Van Hogendorpstraat 13
4615GD Bergen op Zoom

tel: 06-43092644

Extra informatie

Binnen de elektrotechniek is veel behoefte aan goede paneelbouwers, kastenbouwers en installateurs.   
Wij zijn in staat om professionele panelen en kasten te vervaardigen, die voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Wij fabriceren functionele en betrouwbare producten. 
 
Ook voor het aanleggen van installaties voor besturingskasten en verdeelkasten zijn wij in het bezit over de benodigde kennis en ervaring, waardoor vakwerk wordt geleverd met als eindresultaat een betrouwbare installatie. Dit is zowel voor het bedrijfsleven als particulieren. 
 
Tevens hebben we ook een afdeling voor machine onderhoud, reparaties en keuringen. 
 
Feest verlichting is een andere tak binnen Loos Paneelbouw. Wij ontwerpen en vervaardigen alle verlichtingen zelf met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij bieden een breed assortiment aan verlichting, denk hierbij aan de kerstdagen, oud en nieuw, Koninginnedag of zelfs velichting voor de geboorte van een baby. Alles is mogelijk. 
 
Over LPB 
 
Het bedrijf Loos Paneelbouw is in januari 2007 opgericht. 
Daarvoor heette het bedrijf CorMic Elektro Verhuur. 
Wij hebben 20 jaar ervaring in het ruimste begrip van paneelbouw. 
 
Loos Paneelbouw is gevestigd in Bergen op Zoom en heeft daar een werkplaats om de werkzaamheden te verrichten.