Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Boschman in
Bergen op ZoomOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Boschman
Parallelweg 148
4624JA Bergen op Zoom

tel: 0164-855427

Extra informatie

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?   
Boschman Service & Installatie biedt een ruim assortiment cv-ketels van de merken Daalderop en Bosch, maar ook voor diverse andere merken kunt u bij Boschman Service & Installatie terecht. Welke CV-ketel het beste bij u past, hangt af van uw wensen en uw woon-situatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u langs om u uitgebreid advies te geven. 
 
Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Door de grote kennis in ons bedrijf kunnen wij onderhoud uitvoeren aan alle merken. Heeft u een storing aan u cv/warm-watertoestel en wilt u dat zo snel mogelijk verholpen hebben dan kunt u 7 dagen per week contact opnemen met onze service-dienst. Ook voor het omleggen van een gasleiding of het repareren van een lekkende kraan kunt u bij Boschman terecht. 
 
Waarom een serviceabonnement? 
 
Uw wooncomfort is belangrijk. De CV-ketel speelt daarbij een belangrijke rol. Comfort mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid of energieverbruik. Daarom is een periodieke controle van de CV noodzakelijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veillge werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur. Een serviceabonnement kunt u onder andere afsluiten voor een cv-ketel en warm-watertoestellen. 
 
Hoe kunt u zich aanmelden voor een serviceabonnement? 
 
Via het aanmeldingsformulier sluit u eenvoudig een serviceabonnement af en bent u verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Klik hier voor meer informatie over de tarieven. Heeft u nog vragen over het afsluiten van een serviceabonnement, belt u ons dan gerust op: 0164-855 427. Voor storingen bieden wij 7 dagen per week 24-uur service. Voor afspraken of overige vragen kunt u bellen tijdens kantooruren: maandag t/m vrijdag 08.00 t/m 17.00 uur.