Installatiebedrijf
Bosma Installatie Sanitiem in
BeilenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Bosma Installatie Sanitiem
Hekstraat 7
9411NE Beilen

tel: 0571-263268

Extra informatie

U wilt binnenkort ook uw droombadkamer en / of toilet realiseren? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan een van onze SANITIEM showrooms. Samen met de adviseur kunt u kijken wat uw mogelijkheden zijn.   
En uiteraard aan u de keus: 
 
Zelf doen, samen doen of laten doen. 
 
De kenmerken van de SANITIEM showroom zijn: 
 
  • ruime keuze in sanitair en tegels  
  • voor elk budget  
  • 3-D badkamer ontwerp  
  • van modern tot klassiek  
  • voor elk wat wils  
  • veel aandacht voor badkamermeubelen  
  • veel aandacht voor betaalbare designradiatoren  
 
Daarnaast hebben de meeste Sanitiem deelnemers ook een installatiebedrijf waar u terecht kunt voor bv. uw nieuwe cv ketel, airconditioning; elektrische installaties of duurzame energieoplossingen. 
 
Kortom : Uw Sanitiem Vakman staat voor u klaar. 
 
Een vakman van Sanitiem is onder andere gespecialiseerd in: Airco plaatsen, badkamer renovatie, cv reparatie & sanitair installatie 
 
Sanitiem is een samenwerkingsverband die wordt gevormd door de betere sanitair vakhandel en installatiebedrijven. De Sanitiemvestiging beschikt over een showroom waar u alles op het gebied van badkamers en sanitair kunt bekijken en uitzoeken. 
 
De Sanitiemdealer is bovenal een vakman die u op objectieve wijze kan adviseren. Onder het motto zelf doen, samen doen, laten doen kunt u bij Sanitiem alle kanten op. Wilt u uw sanitair installatie zelf verzorgen dan kan dat. Wilt u het samen met ons (advies) doen, dan kan dat.  
 
Wilt u dat wij alles voor u verzorgen? Ook dat kan. De Sanitiemdealers werken samen. Om die reden vindt u bij uw Sanitiemspecialist altijd scherp geprijsde producten, veel aanbiedingen en een groot assortiment. Elke Sanitiemdealer verkoopt vanuit het magazijn ook alle installatiematerialen die u nodig heeft. Met Sanitiem kunt u dus echt alle kanten op.  
 
Naast sanitair bieden de meeste vestigingen u ook een totaal pakket zoals complete cv-installaties, airco, duurzame energie oplossingen, dakwerk, elekro-technische installaties. Wat elke vestiging precies doet vindt u terug op de pagina: vestigingen.