Installatiebedrijf
Alreno Bouw BV in
BeilenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Alreno Bouw BV
Wattweg 2
9411 PX Beilen

tel: 0593-857000

Extra informatie

Bouwbedrijf Alreno Bouw BV   
Bedrijfsinformatie 
 
Alreno Bouw is een jong bedrijf waar 50 medewerkers in verschillende bouw gerelateerde disciplines werkzaam zijn. De aansturing/directievoering van Alreno, is in handen van de Van Dijk Groep uit Hardenberg. Directeur Alphons Gasman is bij Alreno verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. 
 
Plaats en sector 
 
Bouw-en schildersbedrijf Alreno Bouw BV is gevestigd in Beilen met als werkgebied de provincie Drenthe en de aangrenzende gemeenten in Friesland, Groningen en Overijssel, globaal 70 kilometer rondom Beilen.  
Alreno Bouw BV is actief met houtconstructies bouw, timmer en schilderswerk. Daarnaast verzorgt Alreno Bouw voor particulieren, corporaties en gemeenten alle installatiewerk op het gebied van WMO.  
 
Dienstverlening 
 
Het brede dienstenpakket dat wordt aangeboden bestaat uit zowel nieuwbouw en renovatie als ook onderhoudswerkzaamheden. Bouw en schildersbedrijf Alreno Bouw BV biedt haar diensten aan aan overheden, instellingen, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Zowel professionele als particuliere opdrachtgevers brengen hun vastgoed bij ons onder in meerjaren onderhoudsplannen en service afspraken waarbij vervolgens het complete onderhoud door ons verzorgd wordt. 
 
Doelstelling 
 
Alreno Bouw BV heeft als doelstelling vakmensen met een arbeidsbeperking of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te re-integreren. Door middel van het aanbieden van werk- / leerplaatsen in een marktconforme werkomgeving. 
Het bouwbedrijf denkt zo perspectiefvol te kunnen zijn voor haar werknemers en hen ook op langere termijn werkgelegenheid in de bouwsector te kunnen bieden. Door bouwmethoden toe te passen in zowel de traditionele- als prefab bouwwerkzaamheden. Met het aanbieden van opleidingen aan deze doelgroep vervult bouwbedrijf Alreno Bouw BV een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. 
 
Over Alreno Bouw BV 
 
Bouwbedrijf Alreno Bouw BV maakt mooie werkstukken en realiseert prachtige bouwprojecten. Ons uitgangspunt is balans tussen mens, milieu en winstkansen waar meerdere partijen hun voordeel mee doen, is het uitgangspunt voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.  
Alreno Bouw BV is sterk onderscheidend in diversiteit, bouwprojecten, houtskeletbouw, schilderwerken, houtbewerking en realiseert daarnaast allerhande voorbereidende werkzaamheden op of ten dienste van de bouwplaats. Ook voor installatiewerkzaamheden biedt Alreno Bouw BV haar aan. 
 
Professionals 
 
Onze professionals werken met zorg aan de totstandkoming van kleinere tot middelgrote bouwprojecten van eenvoudig tot complex. Bij Alreno Bouw BV draait het om de menselijke maat, motivatie, kennis en vakmanschap staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Wij zien uitdaging in de ontzorging van onze opdrachtgevers. Wij maken daartoe graag heldere afspraken over wederzijdse verwachtingen. U wilt immers een bouwproject dat tijdig wordt opgeleverd en dat voldoet aan uw wensen en kwaliteitseisen. 
 
Van Dijk Groep 
 
In 2009 heeft Alreno Bouw BV besloten de ontwikkeling van haar organisatie verder ter hand te nemen om zodoende de klanttevredenheid, de medewerkertevredenheid en de bedrijfsresultaten verder te doen groeien. Alreno Bouw zocht hiervoor de kennis en know-how van een professionele marktpartij. De Van Dijk Groep bleek hiervoor, na een selectie door de Raad van Commissarissen, de geschikte kandidaat. De Van Dijk Groep nam vanuit haar visie en verantwoordelijkheid in relatie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen deze uitdaging graag ter hand. 
 
De Van Dijk Groep is een familiebedrijf met vestigingen in Enschede, Hardenberg en Borger, dit laatste na de overname van Bouwbedrijf Timmer. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn al meer dan 60 jaar de leidraad van haar werken. Het bedrijf met ruim 200 medewerkers is actief in conceptontwikkeling, project- en planontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, onderhoud, machinaal timmerwerk en schilderwerk. Het werkgebied van de Van Dijk Groep bestrijkt globaal 130 km rondom Hardenberg. 
 
Kwaliteit 
 
Zonder arrogant te willen overkomen, gaan wij uit van eigen kracht in de wetenschap dat ons eindproduct goed is. Dus kiest u voor kwaliteit dan kiest u bouwbedrijf Alreno Bouw BV! Want wij realiseren bouwwerken met uiterste zorg en precisie. Daar zijn we trots op. Wij willen u graag laten zien dat we een goed georganiseerde marktpartij zijn die oplossingsgericht werkt aan de totstandkoming van uiteenlopende bouwprojecten. Schenk ons uw vertrouwen dan gaan wij graag samen met u de uitdaging aan. Zodat ook u ons motto verder uitdraagt: net zo goed, voelt beter!  
 
Alreno Bouw BV bestaat uit 4 bedrijfsonderdelen: Alreno Aannemers, Alreno Schilders, Alreno Prefab en Alreno WMO/installaties.