Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Seijffert & Van Hillo in
ZwijndrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Seijffert & Van Hillo
Onderdijkserijweg 155
3331LH Zwijndrecht

tel: 078-6201555

Extra informatie

Installatiebedrijf Seijffert & Van Hillo vind haar oorsprong in 1890 en is als loodgieters- en installatie- bedrijf gevestigd te Zwijndrecht.   
Wij zijn erkend UNETO VNI installateur en ingeschreven bij de SEI, Stichting Erkenning Installatiebedrijven alsmede de Scheepvaart inspectie. 
 
Onze medewerkers zijn gescreend en worden regelmatig bijgeschoold. Zij zijn allen in het bezit van een VCA diploma. 
 
Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. 
 
Wij leveren onze diensten en producten aan bedrijven, particulieren, aannemers en overheid. 
 
U kunt hierbij denken aan o.a.: 
cv-ketels, haarden, gevelkachels, radiatoren, convectoren en vloerverwarming zowel ter vervanging als reparatie, complete cv installaties, hete luchtverwarming, boilers waterontharders, geisers, ventilatie, koeling, goot reparatie en vervanging, riool reparatie en ontstoppen, camera inspectie, lekdetectie, kleinschalige dakbedekking, sanitair, kranen, verhelpen van lekkages, complete badkamer en keuken verbouwingen (ook bouwkundig en elektra), was,- en kleed lokalen en kantine’s. kortom, alles in en rondom huis of bedrijf. 
 
Onderhoud en service (7 dagen per week), vrijblijvend advies en prijsopgave. 
 
Erkend installateur 
 
Onze erkenning van de SEI laat zien dat de juiste kennis , ervaring en adequate opleiding aanwezig is om installatiewerk uit te voeren en dat de kwaliteit wordt gecontroleerd.