Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Instalmon in
ZwartsluisOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Instalmon
De Turfoverslag 2
8064EN Zwartsluis

tel: 038-2300411

Extra informatie

Installateur en loodgieter in regio Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen e.o.   
Instalmon zorgt voor een professionele installatie en aanleg van al uw elektra, sanitair, verwarming, koeling, dak- en gootwerk. Daarbij houden we rekening met uw wensen, zodat u kunt uitgaan van maatwerk. Onze loodgieters en installateurs zijn uiterst betrouwbaar en werken volgens de laatste normen. Wij zijn met name werkzaam in de omgeving van Meppel, Zwolle, Zwartsluis, Steenwijk, Emmeloord en Kampen.  
 
Wij zijn uw specialist op het gebied van: 
 
- centrale verwarming en cv-ketels 
 
- sanitair 
 
- elektra 
 
- dakgoten en dakbedekking 
 
- zonnepanelen 
 
- service 
 
- onderhoud 
 
 
Voor ons is elk probleem of wens een uitdaging. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte oplossing. Onze uitstekende reputatie, ervaring en tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, aandacht voor detail, eerlijkheid en integriteit. 
 
Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige installateur of loodgieter, dan zijn wij de juiste partner voor u. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan via info@instalmon.nl of via 038 - 23 00 411. Ons werkgebied betreft de regio Meppel, Zwolle, Steenwijk, Emmeloord, Zwartsluis, Kampen, Heerenveen, Dronten, Hoogeveen en Dedemsvaart. 
 
Instalmon, Zwartsluis 
 
Bij Instalmon bent u aan het juiste adres voor de installatie van uw nieuwe cv-ketel, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, sanitair, zonnepanelen, ventilatiesysteem en elektra. Ook het aanbrengen van dakbedekking en het plaatsen van dakgoten behoort tot ons dienstenpakket. Tot slot zijn wij de juiste partner voor het onderhouden van uw verwarmingsketel en mechanisch ventilatiesysteem. Wij zijn uw loodgieter en installateur in de regio Zwartsluis, Zwolle, Meppel, Steenwijk, Emmeloord en Kampen. 
 
Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op echt vakmanschap op het gebied van verwarming, duurzaamheid, loodgieterswerk en sanitair. Bij ons staat de klant centraal en we hebben een snelle service hoog in het vaandel staan. 
 
Onze diensten 
 
Wij zijn uw partner voor: 
 
- aanleg van complete centrale verwarming 
 
- installatie, reparatie en onderhoud van cv-ketels 
 
- badkamer renovaties 
 
- installatie van sanitair 
 
- aanleg van water- en gasleidingen 
 
- dak en zinkwerk 
 
- installatie van zonnepanelen 
 
- onderhoud en installatie van mechnische ventilatie 
 
Online catalogus 
 
Bekijk ook onze online catalogus. U kunt hier inspiratie op doen en producten eenvoudig en snel bestellen. Onze catalogus bevat een ruim assortiment sanitair, cv-ketels, radiatoren, zonnepanelen, ventilatiesystemen en meer. Wilt u meerdere producten bestellen of wenst u installatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe prijs.