Installatiebedrijf
Maliepaard Loodgieters B.V. in
ZwanenburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Maliepaard Loodgieters B.V.
De Heining 7
1161 AC Zwanenburg

tel: 020-4972670

Extra informatie

Maliepaard Loodgieters B.V., Zwanenburg   
Ooit in 1989, begon Jan Maliepaard een eigen onderneming. Gesteund door zijn vrouw Marja stortte hij zich vol overgave op het loodgietersbedrijf in wording. Inmiddels is die eenmanszaak al lang uitgegroeid tot een allround loodgietersbedrijf waar 10 mensen werken. 
 
Het merendeel houdt zich bezig met de technische zaken. Terwijl de dames het administratieve gedeelte voor hun rekening nemen. Jan zelf reist, voor het uitbrengen van de offertes en het opnemen van het werk, nog dagelijks door een groot gebied rond de centrale vestigingsplaats Zwanenburg. Maliepaard Loodgieters BV is geauthoriseerd leverancier en erkend installateur van aansprekende merken als: Nefit, Vaillant en Remeha. 
 
Wij zijn werkzaam in Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zaandam, Zaanstad en Beverwijk.