Installatiebedrijf
De Verwarmings Installatiebedrijf Warmtebron in
Zuidland
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VDe Verwarmings Installatiebedrijf Warmtebron
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
De Verwarmings Installatiebedrijf Warmtebron
Scheijdelveweg 7/G
3214VN Zuidland

tel: 0181-451201

Extra informatie

Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten.   
Tot onze werkzaamheden behoren o.a. 
 
- Centrale verwarming 
 
- Loodgieterswerk 
 
- Sanitair 
 
- Dakbedekking 
 
- Zink werkzaamheden 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden. 
 
Bedrijfsinformatie 
 
Onderhoud en service 
 
Afnemers van De warmtebron kunnen niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw installatie. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten. 
 
Kwaliteit 
 
Niet alleen in onze dienstverlening staan we voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken. Het allerbeste materiaal voor een redelijk scherpe prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers kunnen de producten correct en deskundig voor u installeren. 
 
Technische kennis 
 
Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energiezuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht van de cv installateur die wij als bedrijf met vakbekwame mensen, u kunnen geven geven. 
 
Productkeuze 
 
Het assortiment dat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij u kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantievoorzieningen.