Installatiebedrijf
Installatiebedrijf van der Spruit in
Zoetermeer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf van der Spruit
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf van der Spruit
Scheveningsebos 84
2716HX Zoetermeer

tel: 06-21293809

Extra informatie

Wij verzorgen werktuigbouwkundige installaties voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Zoetermeer,Den Haag, Rotterdam, Delft, Rijswijk en Scheveningen. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Van der Spruit Installatiebedrijf is een vertrouwd adres voor al uw werktuigbouwkundige installaties. 
 
Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming, water, gas, riool, sanitair en ventilatie. Wij bestaan sinds april 2001 en zijn dus al bijna 12 jaar een begrip in onze branche! 
 
Wij verzorgen ook de verbouwing van uw nieuwe of te renoveren toilet, badkamer inclusief alle sanitair, tegels en verlichting. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Wij werken volgens de VCA normen en zijn hierin gediplomeerd. 
 
Onze diensten bestaan uit werktuigbouwkundige installaties in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in cv, water, gas, riool,vloerverwarming en ventilatie. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Ook in de oude ambacht, het lassen van dikwandige cv leidingen of het bouwen van verdelers in uw technische ruimtes, zijn wij vakbekwaam. 
 
Wilt u een nieuw toilet of badkamer met alle sanitair? Wij maken deze ruimtes vanaf het begin tot het eind. Nieuw of renovatie. Samen met een team van collega’s zijn ook de grote klussen geen probleem! 
 
Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de K.v.K. te Zoetermeer in april 2001. Indien u speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.