Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Rademaker Installatietechniek in
Zoetermeer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Edisonstraat 35
2723 RS Zoetermeer

tel: 079-3414808

Extra informatie

Installatiebedrijf Rademaker Installatietechniek is een groeiende onderneming, met ruim 30 medewerkers. Wij zijn actief in loodgieterswerken, centrale verwarming, sanitair, dakbedekking en zink- en loodwerken. Het berekenen, tekenen, realiseren en beheren van installaties is onze specialiteit.  Rademaker, ijzersterk in installatiewerk! 
 
Erkenning 
 
Als erkende installateur zorgen wij dat u beschikt over correct aangesloten huisinstallaties door altijd te werken volgens de geldende voorschriften en normen. Zo energiezuinig en milieubewust mogelijk. De erkenning als gas- en watertechnische installateur houdt in dat wij beschikken over alle vereiste diploma’s voor het aanleggen, uitbreiden, veranderen, herstellen of onderhouden van uw gas- en watertechnische installaties. 
 
Installatiebedrijf Rademaker Installatietechniek is een bedrijf dat zich bezig houdt met loodgieterswerken, centrale verwarming, sanitair, dakbedekking en zink- en loodwerken, alsmede reparatie en onderhoud hiervan. 
 
Personeel 
 
Goed personeel is tegenwoordig zeer schaars. Dit klopt inderdaad ten dele, maar bij Installatiebedrijf Rademaker Installatietechniek vindt je allemaal enthousiaste medewerkers die plezier hebben in hun werk en samen een hecht team vormen, die geen uitdaging uit de weg gaan. 
 
Diensten 
 
Ons dienstenpakket bestaat onder meer uit het leveren, installeren en onderhouden van gas-, water-, en cv-installaties, alsmede plakken en onderhouden van daken, het leveren van sanitair en het installeren ervan, het ontwerpen en installeren van complete badkamers, het aanleggen van rioleringen, het leveren en monteren van o.a. radiatoren, kranen, toiletten. Dit is slecht een kort overzicht van ons dienstenpakket. 
 
Missie 
 
Het berekenen, tekenen, realiseren en beheren van installaties voor het welzijn van bedrijven en particulieren. 
Onze slogan: Rademaker, ijzersterk in installatiewerk!