Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Keijsers-Manders in
YsselsteynOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Keijsers-Manders
Agrobaan 9
5813EB Ysselsteyn

tel: 0478-544200

Extra informatie

TOEN EN NU - HISTORIE IN EEN NOTENDOP   
In het jaar 1900 startte mijn opa Sjang een hoefsmederij, in het kleine Maasdorp Broekhuizen. In 1921 verhuisde hij met de smederij naar Ysselsteyn en opende in dit dorp ook nog een winkel, café en tankstation. Mijn vader Jeu en zijn broer Feus gingen in de jaren 40 door met het bedrijf, onder de naam: Gebr. Keijsers. Ze breidden de hoefsmederij uit met een reparatiebedrijf voor landbouwwerktuigen. Ook verzorgden ze installaties van elektro, waterleiding en centrale verwarming. 
 
De bedrijfsnaam bleef, nadat ik in 1971 het bedrijf overnam, samen met mijn vrouw Hannie. Vanaf die tijd veranderde de agrarische sector sterk. Professionalisering in met name de intensieve veehouderij was een vruchtbare bodem voor de groei en bloei van installatietechniek, wat vele jaren dan ook de hoofdactiviteit was. We slaagden er steeds in voorop te lopen in het ontwikkelen van nieuwe, vaak complexe installatietoepassingen. 
 
Naast de agrarische sector gingen we ons ook richten op andere sectoren: particulieren, utiliteit en industrie. Installatiebedrijf Manders uit Venray was op dit gebied al geruime tijd actief. Gebr. Keijsers ging een samenwerking aan, wat in 1994 leidde tot een overname. In 2001 werd een nieuw pand in Ysselsteyn in gebruik genomen en kwam er een nieuwe bedrijfsnaam: Installatiebedrijf Keijsers-Manders. 
 
Anno 2008 is Keijsers-Manders een door de wol geverfde totaalinstallateur, waar u op kunt bouwen. Ik doe een stap terug en we hebben het bedrijf overgedragen aan onze zoon Edwin, de vierde generatie aan het roer van de onderneming. Als algemeen adviseur kan het gehele team altijd een beroep op me doen. 
 
We hebben er het volste vertrouwen in dat onze medewerkers samen met Edwin alles in het werk zullen stellen om uw vertrouwen waard te blijven. 
 
Nu, en in de toekomst! 
 
Installatiebedrijf Keijsers-Manders is dé totaalinstallateur voor klanten in de Utiliteit en Industrie, Agrarische sector en de Particuliere sector. Minstens zo belangrijk is het accent dat we leggen op Service & Onderhoud. Kwaliteit leveren, meedenken en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. 
Installatiebedrijf Keijsers-Manders streeft er naar voor u steeds de slimste installatie oplossing te bedenken en te realiseren. Samen met 60 enthousiaste medewerkers maken we complete installaties van GaWaLo, verwarming, klimaat, koeling en sanitair.  
Installatiebedrijf Keijsers-Manders met de 4e generatie aan het roer en 109 jaar ervaring is voor u een betrouwbare partij.