Installatiebedrijf
Rob de Groot Installateurs in
Woubrugge
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Zwanebloem 15
2481 CN Woubrugge

tel: 0172 - 518312

Extra informatie

Welkom bij Rob de Groot Installateurs   
Rob de Groot Installateurs is opgericht in 1976 en heeft zich ontwikkeld tot een compleet bedrijf op het gebied van installaties, sanitair en advies. Dit alles met vakkundig en gespecialiseerd personeel. Op deze website vindt u als bezoeker een compleet en up-to-date overzicht van datgene wat Rob de Groot Installateurs voor u kan betekenen. 
 
Rob de Groot Installateurs is een innovatief bedrijf dat kiest voor kwaliteit en service en streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. Van installatiesystemen, maar ook van sanitair, moet u immers probleemloos gebruik kunnen maken! U moet er op kunnen vertrouwen en er geen omkijken naar hebben. Wanneer u een partner zoekt die u deze zorgen uit handen neemt, dan bent u bij Rob de Groot Installateurs aan het goede adres! 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden. 
 
Bedrijfsprofiel Rob de Groot Installateurs 
 
Bijna 30 jaar geleden heeft Rob de Groot Installateurs zich laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, waarmee de geboorte van het bedrijf een feit was. In de loop der jaren is Rob de Groot Installateurs uitgegroeid tot een complete en betrouwbare partner op het gebied van bijna alle voorkomende installatie- en sanitairwerken. 
 
In eerste instantie startte Rob de Groot Installateurs in een loods in Leimuiden van aannemersbedrijf Meijer. Het maken van nieuwe gasinstallaties en het ombouwen van toestellen van butaan- naar aardgas waren gedurende de eerste jaren de voornaamste bezigheden. Door de uitgebreide nieuwbouw in de regio hebben de meeste opdrachten betrekking op het aanleggen van nieuwe installaties, zowel in huizen, bungalows als woonboten! 
 
Gaandeweg de jaren ’80 neemt de nieuwbouw in de regio af, het Groene Hart moet immers groen blijven! Ook wordt de roep om energiebesparing steeds groter onder invloed van de alsmaar stijgende aardgasprijzen. Er wordt dan ook besloten om een omslag in de bedrijfsvoering te maken: Rob de Groot Installateurs trekt zich grotendeels terug uit de nieuwbouw en gaat zich specialiseren in het leveren van energiebesparende installaties en het geven van advies op maat. Daarnaast vindt de verhuizing naar Woubrugge plaats. 
Als één van de eerste installateurs in Nederland plaatsten wij toen ‘Drie Hoog Rendementketels’ van het merk Buderus. In de jaren die volgen worden duizenden Hoog Rendement Installaties gerealiseerd in kerken, scholen, kantoren, winkels en woonhuizen. 
 
Begin jaren ’90 wordt de vraag naar meer comfort op sanitairniveau steeds groter. In 1994 vindt er binnen Rob de Groot Installateurs dan ook uitbreiding van de activitieten plaats. Naast het leveren van energiebesparende installaties stapt Rob de Groot Installateurs met een nieuw concept een nog nieuwe en verder te ontwikkelen wereld in, de wereld van de badkamers…. maar dan wel compleet! 
 
Begin 2006 is Rob de Groot Installateurs de wereld van ClimaRad binnengestapt. ClimaRad is een nieuw en revolutionair product dat op een intelligente manier ventilatie en verwarming weet te combineren. ClimaRad maakt definitief een einde aan de tweestrijd tussen energiebesparing en binnenluchtkwaliteit: ClimaRad maximaliseert beide! Kijk voor meer informatie over ClimaRad onder het kopje ‘ClimaRad’ aan de linkerkant van de website. 
 
Door de bijna 30 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van installaties, is het voor Rob de Groot Installateurs mogelijk om met eigen personeel complete badkamers te realiseren van ontwerp- tot afleveringsfase, passend binnen ieder budget. Whirlpools, sauna’s, inbouwkranen en stoomcabines met de daarbij behorende installaties hebben voor Rob de Groot en zijn vakmensen geen geheimen. Knuffelmuren en beeldschermen in het plafond boven het bad met Internetaansluiting, nergens staan wij bij Rob de Groot Installateurs meer van te kijken!

Specialiteit
  • Airconditioning 
  • ClimaRad 
  • CV-ketels 
  • Onderhoud 
  • Radiatoren 
  • Sanitair 
  • CV Showroom 
  • Sterkin 
  • Oxycom 
  • Verwarming