Installatiebedrijf
Wassink Installatiebedrijf in
WinterswijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Wassink Installatiebedrijf
Ambachtsstraat 30
7102DW Winterswijk

tel: 0543-517925

Extra informatie

Over Wassink Installatie   
 
Onafhankelijk advies 
 
Realiseert u zich bij het zoeken naar een installateur voor wie u kiest? Hoe zit het met het assortiment, de service, de adviezen en de objectiviteit? Verwarming en installatiewerkzaamheden kunnen ingewikkeld zijn. Daarom wilt u uw situatie bespreken met een vakbekwame professional die het objectief bekijkt en u een eerlijk advies geeft. Het is wel zo prettig dat u wordt geholpen door een installateur die bijblijft en innoveert op zijn vakgebied. Want u wilt jarenlang optimaal comfort zonder zorgen. 
 
 
Sterk gegroeid 
 
Wassink Installatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met ongeveer 100 medewerkers realiseren we een omzet van 15 miljoen. Hiermee zijn we een middelgroot installatiebedrijf. Steeds meer relaties kiezen voor de klantgerichte benadering van Wassink Installatie. 
 
 
Hoofdvestiging Winterswijk 
 
In deze vestiging vindt u de volgende afdelingen: 
 
  • Woningbouw 
  • Utiliteit & Industrie 
  • Wassink Particulier 
  • Service & Onderhoud 
  • Administratie en ondersteunende diensten 
 
De afdelingen Woningbouw en Utiliteit & Industrie bedienen de zakelijke markt in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor de particuliere markt hebben wij een aparte afdeling die installeert en ontwerpt voor de particulier en de kleinzakelijke ondernemer. Objectief advies en kennis van zaken is vanzelfsprekend. Service & Onderhoud onderhoudt het pakket aan installaties. Bovendien is deze afdeling 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor optredende storingen. Wij laten u niet in de kou staan. 
 
 
Vestiging Doetinchem 
 
In deze vestiging vindt u de volgende afdelingen: 
 
  • Utiliteit en Industrie 
  • Elektrotechniek 
 
De Utiliteitsafdeling bedient de zakelijke markt. De afdeling ETD voert zowel voor de zakelijke markt als ook voor de particulier werkzaamheden uit.