Installatiebedrijf
Installatiebedrijf vd Kommer in
Winkel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Winkelerzand 35
1731LR Winkel

tel: 0224-542555

Extra informatie

Het vaste vdk team bestaat uit vader en zoon.Henk is de vader van Ted die de liefde voor het vak aan zijn zoon heeft overgebracht.  Hij helpt als het erg druk is, of bereidt in de werkplaats werkzaamheden voor. 
 
Elektrotechnische werkzaamheden beheersen een breed terrein. 
Vele werkzaamheden kunnen we bij u uitvoeren. 
Zo kunt u bij ons terecht voor huis, tuin en keukenwerkzaamheden, dus bijvoorbeeld om uw deurbel te vernieuwen of om gewoon een lamp te vervangen. 
Maar vooral zijn we gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanleggen van elektra in huizen en bedrijfspanden nieuw en oudbouw. 
 
Deze werkzaamheden worden samen met de klant in overleg uitgevoerd, zodat u bijvoorbeeld op de gewenste plek de juiste hoeveelheid wandcontactdozen heeft, om verlengsnoeren en losse contactdozen te vermijden. 
 
U kunt ook bij ons terecht voor nieuw schakelmateriaal. 
Wij hebben een mooie collectie die u op uw gemak thuis kan bekijken vanuit onze schowtassen.