Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Verkaart Zuidwest B.V. in
WateringenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Verkaart Zuidwest B.V.
De Lierseweg 7-9
2291 PD Wateringen

tel: 070-3091313

Extra informatie

Verkaart is niet zo maar een installatiebedrijf. Wij bestaan dankzij hard werken, ervaring, perfecte apparatuur en uitgekiende techniek.   
Zakelijk succes is belangrijk. Maar we zijn ons ook bewust van onze rol in de samenleving. We werken met mensen en voor mensen. We hebben hart voor de zaak èn hart voor de wereld om ons heen. En dat maakt Verkaart nèt even anders ... 
 
Historie 
 
De Verkaart Groep dateert van 1961, uit de periode van de ondernemende zestiger jaren. Oprichter Jan Verkaart heeft na 28 jaar het bedrijf overgedragen aan de nieuwe generatie binnen de familie.  
 
De Verkaart cultuur 
 
Verkaart is zich bewust van de voortdurend veranderende maatschappij. Wij zien de ontwikkelingen en stellen ons flexibel op om nieuwe antwoorden te vinden.  
 
De Verkaart organisatie 
 
Omdat Verkaart het voordeel van de klant voorop stelt, werken wij in projectteams die de verschillende projecten geheel zelfstandig van A tot Z begeleiden.  
 
De relaties van Verkaart 
 
Nederland is het werkterrein van de Verkaart Groep, waarbij onze aandacht voornamelijk is gericht op de economische driehoek (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). Daar mogen we tal van bedrijven, organisaties en particulieren tot onze relaties rekenen.  
 
Certificaten van Verkaart 
 
Als erkend technisch bedrijf onderbouwt Verkaart de kwaliteit, bekwaamheid, kennis en ervaring met certificaten en normeringen.  
 
Verkaart als sponsor! 
 
Op basis van ons zakelijke succes zijn we in staat maatschappelijke organisaties te steunen. Verkaart richt zich graag op het verenigingsleven.