Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Wagenmakers in
Warnsveld
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Lindenlaan 1
7231GA Warnsveld

tel: 0575-575483

Extra informatie

Welkom bij installatiebedrijf Wagenmakers. Uw vakman voor al uw installatiewerk.  Wij zijn een flexibel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van: 
 
• cv-installaties 
• sanitair 
• gas/water 
• elektra 
 
Vakmanschap is maatwerk, daar staan wij voor. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar vakwerk, naar een product waar zowel u als wij achter kunnen staan. 
 
Kwaliteit en een correcte afstemming met u staan bij ons hoog in het vaandel. U bent verzekerd van een goed uitgevoerde opdracht tegen een reële prijs. Voor het aanvragen van meer informatie kunt u contact opnemen via onze site. 
 
Installatiebedrijf Wagenmakers is aangesloten bij Uneto-VNI, de branche organisatie van installateurs. Dit waarborgt kwaliteit en levering van de werkzaamheden. 
 
Installatiebedrijf Wagenmakers is een erkend eenmansbedrijf dat zijn werkzaamheden in hoofdzaak verricht in de particuliere sector.  
 
Daarnaast is er een samenwerkingsverband met andere installateurs en aannemers wat het mogelijk maakt om grotere projecten aan te nemen. 
Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de driehoek Zutphen, Lochem en Dieren. 
 
Sietze Wagenmakers is een allround installateur die al ruim 18 jaar actief is in de installatiebranche. In de loop van de tijd heeft hij zich van allround monteur en werkvoorbereider ontwikkeld tot bedrijfsleider. Het starten van een eigen bedrijf was hierna een logische stap. 
 
Vakwerk kan hierdoor weer maatwerk zijn en alleen een goede afstemming met de klant kan resulteren in een goed product. Waarbij uw wensen optimaal worden vertaald naar een technisch haalbare uitvoering. 
 
Hierbij is het uitgangspunt dat zowel u als installatiebedrijf Wagenmakers, achter het uitgevoerde werk staan. Wij willen u dan ook graag vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.  
 
• Cv-installatie : 
 
Vraag bij ons vrijblijvend advies over uw cv-installatie. Wij kunnen u goed adviseren over Hr-toestellen, vloerverwarming, zonnesystemen en lage temperatuurverwarming en aanpassingen van uw (huidige) cv-installatie. 
 
• Sanitair : 
 
Voor het aanleggen van een nieuwe badkamer of het wijzigen van een bestaande installatie kunt u bij ons terecht. Wij passen het bestaande leidingwerk op de gewenste situatie aan. Tevens monteren wij het sanitair op vakkundige wijze af. Voor het betegelen van badkamer of toilet werken wij samen met een ervaren tegelzetter. 
 
• Gas/water : 
 
Wij hebben een erkenning om uw gas/water installatie aan te passen dan wel te verleggen. U kunt hierbij denken aan het installeren van een nieuwe keuken of het aanleggen van een gashaard. Tevens behoort het controleren van de gasleiding tot de mogelijkheden. 
 
• Elektra : 
 
Wij wijzigen uw elektrische installatie ten behoeve van keuken, badkamer of uitbouw. Ook het aanbrengen van UTP-kabels of coax-kabels behoort tot onze disciplines.