Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Neeleman in
WaddinxveenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Neeleman
Coenecoop 87
2741PH Waddinxveen

tel: 088-5006000

Extra informatie

Als totaalinstallateur bent u als consument en bedrijf of aannemer bij ons aan het juiste adres voor vrijwel al het mogelijke installatiewerk. Met een ruime ervaring van 77 jaar kunnen wij u onze diensten aanbieden tegen de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.   
Wij hebben een zeer breed pakket aan diensten en richten ons daarnaast op duurzame installatietechniek, bouw en de zorg. 
 
Wij 
 
Neeleman installatietechniek is een totaalinstallateur met een zeer ruime ervaring. Sinds 1936 adviseren wij onze klanten en ontwerpen wij werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, wij voeren montage en installatie werkzaamheden uit en verrichten service en onderhoudswerk uit aan deze technische installatie voor woningen, kantoren en utiliteit-objecten. Onze klanten zijn voornamelijk consumenten, zakelijke klanten en aannemingsbedrijven. Onze focus is gericht op de zorg (langer zelfstandig), en op duurzaam wonen en werken. 
 
Totaalinstallateur 
 
Neeleman installatietechniek is een echte totaalinstallateur. Het totaalpakket van diensten welke wij leveren maakt het voor onze opdrachtgevers zeer eenvoudig. Door deze combinatie houden we de lijnen kort, is communicatie zeer eenvoudig en gebundelde werkzaamheden zorgen voor een betere aanbieding.
 
Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden installaties zoals; gasinstallaties, waterinstallatie, badkamers en sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning, dakbedekking, dakgoten en elektrische installaties, datanetwerken, telefooncentrales, verlichtingsinstallaties en dan nog duurzame oplossingen. Kortom, Neeleman installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf voor consument, bedrijf en gemeente en coöperaties. 
 
Wij zijn gevestigd in Waddinxveen en wij voeren onze werkzaamheden uit in het groene hart.

Specialiteit
  • Loodgieter en sanitair 
  • Verwarming 
  • Ketelvervanging 
  • Dakbedekking 
  • Dakgoot vervanging 
  • Elektrotechniek 
  • Telecom