Installatiebedrijf
Aalderink Installatiebedrijf in
Vriezenveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VAalderink Installatiebedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Aalderink Installatiebedrijf
Westeinde 176
7671CG Vriezenveen

tel: 0546-569569

Extra informatie

Bent u op zoek naar kwaliteit en vakmanschap op het gebied van   
installatietechniek waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan ? 
 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
 
Wij nodigen u graag uit de site te bekijken en u te laten 
 
overtuigen van onze vakkundigheid in het installatiewerk! 
 
 
Over ons 
 
Hier leest u wie we zijn en wat we doen  
 
Nieuw: Nefit Easy 
Alle voordelen voor u op een rij van de eerste slimme thermostaat 
 
KNX 
 
Ons bedrijf heeft de nodige kennis en ervaring in huis om zich gecertificeerd KNX-partner te mogen noemen. Op deze pagina vindt u meer gegevens over de mogelijkheden van dit prachtige systeem. 
 
Zonne-energie 
 
Op dit moment een erg actueel begrip, waarin wij u graag van dienst zijn. Wij verzorgen alles voor u van het eerste advies tot en met de oplevering van een compeet werkend pakket.  
 
Referenties 
 
Zie in één oogopslag dat gerealiseerde installaties 
en diverse projecten getuigen van vakmanschap  
 
In 2003 werd Installatiebedrijf Aalderink opgericht door Dhr. J.C. Aalderink. In de daarop volgende jaren is de eenmanszaak uitgegroeid tot een bloeiende BV, met inmiddels 7 medewerkers in vaste dienst. 
 
Door het leveren van kwaliteit en uitstekende services zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bekende installateur in de regio en hebben een grote klantenkring opgebouwd.  
 
Onze werkzaamheden bestaan uit aanleg en onderhoud van cv-installaties, elektra-installaties, ventilatiesystemen, rioleringen, gasleidingen, waterleidingen en zinkwerk. Ook voor het monteren van sanitair en de eventueel hiervoor benodigde aanpassingen van het leidingwerk bent u bij ons aan het juiste adres.  
 
Bij nieuwbouw, aan- of verbouw van uw woning of bedrijfspand kunnen wij de complete installatie voor u verzorgen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor al het installatiewerk en een goede afstemming van de verschillende installatiedelen onderling. Wij zijn graag bereid u hier nadere informatie over te verstrekken of in een persoonlijk gesprek uw wensen, onze adviezen en de mogelijkheden te bespreken.  
 
Met ons enthousiaste team streven we ernaar om een goed product af te leveren. Wij garanderen onze klanten een stukje vakwerk op maat! Ook na de realisatie van ons project streven wij naar de beste service.  
 
Neem vrijblijvend contact met ons op, 
 
wij zetten ook graag bij u de puntjes op de i!