Installatiebedrijf
Blommestijn Installatiebedrjf in
VoorburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Blommestijn Installatiebedrjf
Bleijenburgstraat 8
2275CH Voorburg

tel: 070-3863753

Extra informatie

Wij kunnen diverse soorten daken voor u repareren of vernieuwen, zoals:   
- bitumineuze platte daken, met of zonder isolatie 
- kunststof dakbedekking 
- pannen daken 
- leien en shingles 
- zink- en loodwerk 
- het plaatsen van dakramen en dakkapellen 
 
Wij kunnen u een breed pakket aan reparaties aanbieden. Ook het beheren van uw woning bij afwezigheid of verhuur behoord tot onze mogelijkheden. 
 
Wij hebben veel ervaring in het begeleiden en repareren van schade in samenwerking met de verzekeringsmaatschappij. Wij nemen daarbij de zorgen uit uw handen. 
Het betreft hier het verzorgen van het stucwerk, timmerwerk, tegelwerk en schilderwerk. 
Een groot deel van de werkzaamheden doen wij in eigen beheer en anders met onze vaste partners. 
 
Het herstellen en vernieuwen van c.v.ketels en installaties voor woningen en kleine bedrijven. 
Wij kunnen u ons onderhoudscontract aanbevelen, zodat u de verzekering heeft van een zorgeloos gebruik. CV-Installaties worden vaak door ons aangelegd met Unicor meerlagen buis, hetgeen roestvrij en met geen of weinig verbindingen weggewerkt kan worden, bijvoorbeeld onder de vloer en een probleemloze werking garandeert. 
Ook vloerverwarming en bijbehorende regelingen zijn bij ons in goede handen. Een goede regeling is de vloerverwarming aan te sturen via een weersafhankelijke regeling, zodat de vloer op een constante, ingestelde, temperatuur blijft. 
 
We hebben veel ervaring met het plaatsen van keukens en de bijbehorende inbouwapparatuur. Onze goede relatie met Wim van der Ham Keukens, is bij onze vaste klanten wel bekend. 
Vanaf het slopen en maatschappelijk verantwoord afvoeren van de oude keuken, via het aanpassen of uitbreiden van de elektrische, water, afvoer en ventilatievoorzieningen verzorgen wij natuurlijk het plaatsen en aansluiten van uw nieuwe keuken. Uiteraard kunnen wij het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk ook voor u verzorgen. 
 
Bestaande keukens kunnen wij ook herstellen of aanpassen. Bijvoorbeeld het plaatsen van een vaatwasmachine met de bijbehorende voorzieningen, zoals het uitbreiden van de elektrische installatie. 
 
Badkamers maken wij reeds jaren geheel compleet voor u met onder andere alle grote merken sanitair. Vanaf het breekwerk, het maken van nieuw leidingwerk, waaronder elektrawerk, stukwerk, tegelwerk, het maken van plafonds en het leveren en plaatsen van inbouwreservoirs. Hierbij werken we samen met diverse toonzalen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd en dus veel ideeën, maar natuurlijk zijn uw eigen wensen altijd het uitgangspunt. 
 
Het herstellen, mechanisch ontstoppen en het uitvoeren van camera inspecties. 
Of het geheel vernieuwen van de riolering en de hemelwaterafvoeren. 
Hierbij kunnen wij u adviseren om aanpassingen te doen om schade door wateroverlast, veroorzaakt door het veranderende klimaat in Nederland te voorkomen. 
Wij denken hierbij aan het maken van grotere uitlopen, ruimere hemelwaterafvoeren, het plaatsen van bladafscheiders, overlopen en putten.