Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Keizer in
VolendamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Installatiebedrijf Keizer
Edisonstraat 8
1131 KA Volendam

tel: 0299-657981

Extra informatie

Koning, Keizer, Klant!   
Bij Installatiebedrijf Keizer zit de toegevoegde waarde in de mensen: allemaal actueel geschoold, in het bezit van essentiële diploma’s en uiterst ambitieus in hun werk. Ze gaan voor één kwaliteit: de allerbeste. Dat merkt u in de praktijk. Bovendien werken wij volgens de nieuwste technieken en conform de criteria van objectieve certificeringsinstanties, zoals KOMO en STEK. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Installatiebedrijf Keizer dan ook complete service: CV, airco, badkamers, waterinstallaties, gasinstallaties, riool, luchtbehandeling, dak- en zinkwerk. En volgens het principe: klant is koning. Dat zijn we aan onze naam verplicht. 
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.