Installatiebedrijf
Installatiebedrijf Van der Laan in
Vlagtwedde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijf Van der Laan
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Installatiebedrijf Van der Laan
Wilhelminastraat 72
9541AR Vlagtwedde

tel: 0599-313602

Extra informatie

Welkom bij van der Laan Installatietechniek   
Bij van der Laan installatietechniek kunt u terecht voor: 
 
· c.v. installaties 
 
· Gas en waterleidingen 
 
· Electra 
 
· Dakgoten 
 
Tevens kunt u voor badkamer renovatie en voorbereidingen van leidingen (water, gas, afvoer en electra )voor een nieuwe keuken hier terecht. 
 
Ook bij nieuw te bouwen woningen kunt u het installatiewerk door van der Laan installatietechniek laten verzorgen 
 
Sanitair 
 
Sanitair, om weg te dromen, in veelvoud, tijdloos of gecompliceerd, geraffineerd, doeltreffend of zeer luxe behoren tot een enorme waaier van mogelijkheden. 
 
Badkamers kunnen heden ten dage plaatjes bij uw thuis zijn, voorzien van de meest uiteenlopende gebruikersfaciliteiten tot en met geavanceerde stoombaden. 
 
Ook de handige radiator, de tegels, afzuiging, verlichting, plafonds horen vandaag bij de complete badkamer en of het toilet, dan wel in iedere sanitaire ruimte. 
 
Ook het aangepaste sanitair is niet meer weg te denken uit de samenleving. Denk aan de verhoogde closetpot, welke zelfs mogelijk is met wandcloset, het douche- en badzitje en de éénhendel mengkranen teneinde ook dit comfort binnen